Trotec TTK32E, umidificator cu funcție auto-restart

Dezumidificatoarele sunt soluții excelente care pot împrospăta aerul din locuință pe timp de iarnă deoarece ele încălzesc aerul cu câteva grade. Trotec TTK32E e unul dintre acele modele care se pun în camere mai mici pentru că au o capacitate ceva mai mică. E de înțeles pentru că e mic și accesibil, dar nici nu ar avea rost să cheltuiți mai mult. Dacă aveți alergie la praf, polen etc., v-aș recomanda un model cu funcție de purificator aer și la care se montează un filtru special (probabil trebuie cumpărat separat).

Are un design compact care poate fi observa din pozele de prezentare și rezervorul de condens nu e foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul se oprește când se umple acel recipient de 2,1 litri, însă există și posibilitatea conectării unui furtun, astfel că nu mai trebuie să verificați acel recipient. Aveți acces ușor la filtrul de aer și îl puteți spăla oricând pentru că e unul lavabil. Poate fi perfect chiar și dacă aveți animale prin casă deoarece poate reține praf și părul acelor animale.

Are numai 11 kg, deci poate fi mutat cu ușurință și pus oriunde, chiar și în colțul camerei. Acesta poate îndepărta chiar și mucegaiul și igrasia din pereți. Multe dezumidificatoare au funcție de uscare rufe, însă și cel de sus poate să facă acest lucru dacă îl puneți lângă ele.

Păreri pro și contra

De multe ori, aparatele mia accesibile sunt suficient de bune și nu veți avea nevoie de ceva mai scump. Acesta are chiar și higrostat pentru a avea un control mai bun asupra umidității din cameră, adică puteți seta nivelul dorit. Cu alte cuvinte, nu faceți nici un compromis, această dotare trebuie să fie inclusă pe un astfel de aparat și alte modele pot avea funții în plus ori performanțe mai mari. Acest brand oferă doar variante fiabile și cu performanțe foarte bune, astfel că le puteți doar aprecia.

Trotec TTK32E vine cu auto restart în modul de funcționare permanentă și cu timer setat. Astfel, va porni la anumite perioade pentru a menține umiditatea, iar voi nu trebuie să vă aflați lângă el.

Te-ar mai putea interesa