Trotec TTK30E, dezumidificator cu funcție uscare rufe și 3 ani garanție

Dezumidificatoarele sunt foarte populare în perioada asta deoarece scade nivelul umidității din aer, pentru ca voi să puteți respira un aer proaspăt. Trotec TTK30E e unul dintre aceste aparate și am ales să-l recomand pe acesta pentru că e potrivit pentru camere nu foarte mari, iar prețul e unul foarte atractiv. Chiar dacă e ieftin, aveți higrostat pe el pentru a alege nivelul de umiditate dorit, iar aceasta presupune că nu va funcționa continuu.

Designul diferă de la un model la altul, însă nu cred că are mare importanță pentru că nu-l veți folosi zilnic, ci doar în anumite perioade. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se adresează doar utilizatorilor casnici, iar dacă încăperile sunt mai mari, atunci ar fi indicat un model cu performanțe de două ori mai mari și chiar cu funcție de purificare dacă aveți animal de companie. Purificatorul de aer are nevoie de acel filtru Hepa care poate nu e inclus în pachet, însă prețul e foarte bun.

Aparatul arată bine, poate fi mutat ușor și poate fi pus oriunde în cameră. Trebuie să precizez că va crește temperatura camerei puțin dar nu e un minus pe perioada sezonului rece.

Păreri pro și contra

Mai toate modelele de la acest brand au o eficiență energetică ridicată, iar consumul e chiar foarte mic – 270 W. Rezultatele unui astfel de aparat se văd după prima zi și e recomandat să nu depășiți acea suprafață menționată de producător. Capacitatea sa e undeva la 12 litri de condens pe zi și depinde de anumiți factori, care nu cred că ar mai avea sens să-i menționez. Chiar dacă rezervorul de colectare nu e mare, puteți să-l goliți ori de câte ori se umple și sunteți avertizați. Vi se oferă și posibilitatea evacuării condensului prin intermediul unui furtun.

Trotec TTK30E e unul dintre acele aparate care vă pot fi de folos, iar pe timp de iarnă chiar nu mai trebuie să aerisiți atât de des. Acesta poate fi folosit ca uscător de rufe deoarece are funcție în acest sens, însă higrostatul e mult mia important.

Te-ar mai putea interesa