Trotec TTK28E, model pentru 15mp cu auto-restart

Trotec TTK28E e un aparat de tipul dezumidificator adresat persoanelor care vor să facă o atmosferă plăcută într-o garsonieră ori un apartament deoarece are o capacitate de 10 litri pe zi și poate acoperi o suprafață de 15mp.
E un aparat premium care împrumută funcția auto-restart de la aparatele de aer condiționat.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care este optim pentru o încăpere de până la 15mp. Se poate spune că e alternativă la acesta doar că are în plus funcție de auto-restart (își reia activitatea în cazul unei pene de curent).


Pro

În paragraful de mai sus am zis că singura diferență dintre acesta și alte dezumidificatoare e funcția de auto restart, dar mai e și cea de higrostat. Mai exact poate fi setată valoarea umidității (40, 50 sau 60 procente).
Are niște dimensiuni reduse, mai exact vorbim de 23x30x41 LxlxH în cm, iar greutatea e de 11kg. }n felul acesta e u;or de transportat ;i nici nu ocupă mult loc.
Precum alte aparate de acest fel nici acesta nu e gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 43 dB… similar cu al unui frigider.
Precum la alte modele, nici acesta nu e dificil de întreținut întrucât filtrul e unul lavabil, are racord furtun pentru evacuarea externă a condensului, iar dezghețarea e un proces automat. Rezervorul de apă al aparatului e unul de 2 litri.
Consumul energetic nu e deloc mare deoarece vorbim despre 270W. Pentru un dezumidificator e un consum energetic ok.

Contra

E pentru o singură încăpere ori o garsonieră deoarece acoperă o suprafață nu prea mare. În cazul în care doriți ceva cu mai puține funcții, dar care să poată fi utilizat pentru o suprafață mai mare atunci vă recomand modelul ttk40e.

Concluzii

Modelul Trotec TTK28E e un dezumidificator premium pentru cei interesați de ceva fiabil și care să nu coste prea mult. Garanția standard e una de 3 ani, iar aparatul e produs în Germania, brandul fiind german.

Te-ar mai putea interesa