Trotec TTK26E, dezumidificator ieftin și performant

Dezumidificatoarele sunt tot mia căutate în această perioadă deoarece elimină umiditatea din locuință pentru ca voi să respirați un aer cât mai proaspăt. Trotec TTK26E e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață și care poate fi folosit pentru suprafețe mari. E bine să-l puneți în camere nu foarte mari e un aparat mic, iar rezultatele se vor vedea din prima zi. Excesul de umiditate din aer va fi eliminat iar voi nu mai trebuie să aerisiți atât de des sau să țineți gemul deschis. Astfel, nu veți pierde căldură pe perioada sezonului rece.

Arată bine însă nu cred că vă interesează felul cum arată acest aparat pentru că nu va sta tot timpul în cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi pus în orice încăpere, iar în bucătărie se va crea un ambient mai plăcut fără a mai pune hota în funcțiune. Are și un filtru de aer care poate fi spălat din când în când.

Aparatul poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta cu ajutorul mânerului și nu e foarte greu. Are un panou de control foarte simplu și îl aveți în partea superioară.

Păreri pro și contra

Performanțele sale sunt satisfăcătoare pentru poate dezumidifica maxim 10 litri pe zi (în funcție de mărimea spațiului și nivelul de umiditate), deci trebuie să goliți mai des recipientul în acea zi. Acesta e un model casnic care poate fi folosit când e nevoie, iar pentru camere foarte mari ar trebuie să alegeți un aparat diferit. Nu poate fi foarte silențios în timpul funcționării și când recipientul cu condens e plin, atunci aparatul se oprește singur, voi trebuie doar să goliți recipientul. Sunteți avertizați în acest sens cu ajutorul unui indicator luminos.

Dacă nu aveți timp să stați lângă el, puteți să conectați și să folosiți furtunul pentru evacuarea condensului. Trotec TTK26E e o alegere bună în acest buget, însă acest brand oferă și alternative cu un design și specificații diferite. Modelele mai scumpe pot avea niște funcții în plus care poate vă vor fi de folos, însă în rest nu sunt diferențe majore.

Te-ar mai putea interesa