Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Trotec TTK25E, dezumidificator care vă scapă de mucegai și igrasie

Dezumidificatorul Trotec TTK25E e un model interesant în acest preț pentru că are performanțe de lăudat. Astfel de aparate reduc umiditatea din aer până la nivelul dorit de voi, adică se poate spune adio mucegaiului și igrasiei. Poate fi folosit și pentru a usca rufele, spun asta pentru că unii utilizatori folosesc aceste aparate în acest sens. Nu mai e nevoie să aerisiți atât de mult locuința și nici nu veți pierde temperatură, chiar din contră, temperatura din cameră va crește cu câteva grade.

Din prezentare se vede foarte bine că acel rezervor poate fi îndepărtat cu ușurință și o puteți face oricând, dar sunteți avertizați când e plin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pate fi amplasat în încăperi de până la 15 mp, iar performanțele sale cresc în camere mai mici, evident. Aparatul arată bine și e compact, iar pentru a-l muta puteți să vă scoateți acel mâner. Rezervorul pentru condens e suficient de mare dar care trebuie golit cât se aprinde acel indicator luminos, deci nu trebuie să-l verificați sau puteți racorda un furtun.

E ceva mai diferit decât variantele foarte ieftine și nu merită să faceți nici un compromis. Dezghețare se face automat ca la multe alte model noi, iar diferența majoră între acesta și multe alte modele ieftine e higrostatul. Acesta vă ajută să economisiți energie deoarece aparatul nu va funcționa continuu ci dar când nivelul de umiditate setat a fost depășit.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de modelele accesibile, acesta are un higrostat, astfel că pornește și se oprește singur în funcție de umiditatea setată. Puteți alege umiditatea dorită de pe panoul de control, adică 40%, 50% sau 60% u.r. Filtrul de aer e unul bun pentru a capta praful din aer, astfel că din când în când trebuie spălat. Sunt și purificatoare de aer care suportă filtru Hepa, adică pot preveni alergii sau pot provoca anumite reacții alergice, dacă e cazul.

Consumă puțin însă pot fi variante la fel de eficiente dar cu performanțe mai mari, dar că discutăm de un buget diferit. Trotec TTK25E se descurcă foarte bine dacă respectați indicațiile producătorului (referitoare la suprafață).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu