Trotec TTK24E, dezumidificator pentru spații de până la 15mp

Trotec TTK24E este un dezumidificator perfect pentru o garsonieră întrucât e optim pentru spații de maxim 15 mp. Vine de la un brand german și e capabil de a dezumidifica 10 litri pe zi.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e ușor de folosit. Din imaginea alăturată se poate observa designul minimalist de… boxă.


Păreri pro

E ușor de întreținut deoarece condensul poate fi evacuat printr-un racord, iar când rezervorul de apă se umple primim o semnalizare vizuală.
Filtrul de aer e unul lavabil, adică poate fi spălat. Iar, când nu mai poate fi spălat se poate înlocui.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, mai exact e vorba despre 42 decibeli care e un nivel sonor similar cu al unei combine frigorifice.
Dimensiunile sunt unele reduse, fiind vorba despre 29x35x49 Lxlxî în cm. Iar, greutatea e una de 10kg.
Pentru unele persoane e important consumul energetic, iar din această cauză trebuie să precizez că are 250W, deci nu prea mult.
Nu știu dacă e de bine sau de rău dar utilizând un astfel de aparat o să vedeți că temperatura din cameră va crește cu 2-4 grade.

Păreri contra

Suprafața acoperită nu e prea mare, dar există modele care pot fi utilizate pentru spații de până la 45mp precum acesta.

Verdict

Pe piață există multiple dezumidificatoare, dar acest Trotec TTK 24 E e mai bun prin prisma costului și funcționalității.
Un astfel de aparat e util în orice casă izolată și cu termopane deoarece în astfel de case per cameră se poate aduna aer umed cu până la un litru de apă. Acest aer e unul dăunător sănătății și încăperii. Dacă nu luați acțiune (nu utilizați un astfel de aparat ori nu aerisiți corespunzător – iarna e mai greu să aerisești datorită frigului de afară) atunci în pereți se adună igrasie, iar mobila se deteriorează… formându-se acel miros de cărți vechi.

Te-ar mai putea interesa