Tristar KP-6191, plită electrică ieftină

Tristar KP-6191 e o plită electrică reușită dar la capitolul randament nu poate fi comparată cu una pe gaz ori electrică inducție. dacă nu vreți ceva deosebit deoarece nu obișnuiți să gătiți mult, această plită e ideală pentru voi. Cea cu inducție necesită vase speciale (inox) și e ceva mai scumpă, dar nu cu mult. Depinde de ce aveți nevoie, dar e bine să țineți cont de randament atunci când vreți să frigeți ceva sau să gătiți rapid o mâncare. dacă vreți să economisiți bani, atunci ar trebui să alegeți o plită ca și aceasta. E suficient de utilă pentru una sau două persoane, iar pentru o familie e nevoie de cel puțin două arzătoare (unul mare și unul mic).

Alternativele sunt oferite de acest brand dar sunt câteva modele oferite și de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea e electrică la acesta dar și la cele pe gaz o veți găsi deoarece multe au aprindere electrică. În funcție de preț, poate fi simplă sau integrată (aprinderea se face prin apăsare și rotire). Are un singur arzător și se poate observa din poza de sus. Butonul de pornire/reglare căldură e poziționat frontal și poate fi folosit cu ușurință. Plitele nu sunt aparate prea complicate (ca uz) și nu e nevoie de cunoștințe suplimentare.

Arzătorul său e unul de 1.5 kW care e unul de dimensiune medie. Ca și caracteristici speciale are: termostat reglabil, piciorușe anti-alunecare și element ascuns de încălzire. Pe partea de design are finisaj pe inox și negru, iar această combinație de culori îi dă un plus de eleganță. Din poza de sus se observă că e compactă.

Plusuri: are preț atractiv, arată bine, e destul de fiabilă, ușor de folosit, destul de puternică etc.
Minusuri: nu sunt.

Tristar KP-6191 e o alegere foarte ieftină care merită încercată fie că sunteți student, elev sau pensionar. O puteți pune chiar și într-o bucătărie de vară dacă nu mai vreți un aragaz. Mai sunt încă două modele care merită și sunt oferite de acest brand.

Te-ar mai putea interesa