Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Tristar KP-6185, plită electrică 1000 W

Plitele electrice ca acest model Tristar KP-6185 nu necesită incorporare și doar o alimentare electrică. Acestea au un singur arzător care e destul de bun pentru încălzire și gătit, dar tot nu se compară cu una pe gaz. Spun asta deoarece randamentul e diferit de la un model la altul, iar mâncarea are un gust mai bun dacă a fost gătită pe un arzător puternic. Chiar dacă nu e o plită puternică există o variantă mai scumpă cu arzător de 1.5 kW sau puteți alege plita cu inducție. La cea electrică cu inducție e nevoie de vase din inox și puteți găti mult mai rapid decât cu altele.

Pe partea de dotări nu excelează, dar la una așa preț și la astfel de dimensiuni nu poate să aibă prea multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plita

Plita

Din poza de sus se poate observa că are un singur arzător cu diametru decent, adică puteți pune ca orice vase de dimensiuni mici sau medii. Alimentarea arzătorului e una electrică și puteți concluziona și voi cam cât e de puternic. Nu pot spune că o astfel de plită ar putea înlocui una incorporabilă sau plita unui aragaz deoarece e de 1 kW. Eu aș opta pentru ea dacă aș avea nevoie de ceva pentru încălzit sau pentru o excursie (e puteți conecta la mașină).

Panoul de control e așezat frontal sau mai bine zis, butonul de pornire/oprire e în față unde poate fi folosit cu ușurință. Dispune de o funcție pentru decongelare și care poate fi utilă. E dotat cu termostat reglabil și element ascuns de încălzire. Greutatea sa e destul de redusă și astfel poate fi mutată cu ușurință.

Plusuri: e compactă, ieftină, ușor de folosit, portabilă, are piciorușe anti-alunecare.
Minusuri: arzătorul nu e foarte puternic.

Tristar KP-6185 poate fi o alegere chiar și pentru cei care au o bucătărie de vară și nu vor cine știe ce plită sau chiar și pentru pensionari. Dacă vreți să frigeți ceva, vă recomand o plită ceva mai puternică adică arzătorul să fie de 1.5 kW sau cu inducție, după cum am spus mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu