Tristar IK-6176, plită mică cu inducție

Plita incorporabilă Tristar IK-6176 e alegerea corectă dacă vreți un aparat electrocasnic mic pentru garsonieră ori la locul de muncă. Cu aceasta puteți găti sau încălzi rapid orice dar e necesar un vas din inox fie că e oală fie că e cratiță. Spun asta deoarece plita nu se încălzește ci doar vasul, astfel că după o folosiți, poate fi curățată imediat. Din poza de jos se poate observa că puteți pune de la vase mici până la vase ceva mai mari. dacă vi se pare că nu e suficient de dotată, atunci vă recomand o plită cu cel puțin 4 arzătoare (în special pentru acasă). Această plită o puteți pune oriunde sau o puteți lua într-o excursie și să o alimentați la mașină ori la un generator.

Poate că nu e cea mai dotată plită, dar cu siguranță încălzește și gătește rapid. Totul se datorează tehnologie electrice cu inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Un randament mare aduce după sine și un consum energetic considerabil, însă nu o veți ține pornită la fel de mult timp ca și una electrică. Deci chiar dacă consumă mai mult, o veți ține mai puțin pornită (costul energetic e tot pe acolo, dar veți ieși în câștig și pe partea de timp).

Are un singur arzător iar pornirea sa e destul de simplă. Panoul de control oferă informații utile în special că are și un ecran LED. Nu sunteți nevoiți să citiți manualul de instrucțiuni deoarece pictogramele de pe panou sunt destul de informative. Dotările sale sunt: butoanele ce pot fi observate cu ușurință (senzitive + un buton rotativ), protecție la supraîncălzire etc. Culoarea mi se pare destul de bine aleasă.

Plusuri: randamentul oferit, ocupă puțin spațiu, arată bine, ușor de folosit, fiabilă și control tactil.
Minusuri: e nevoie de vase speciale.

Tristar IK-6176 nu are multe dotări dar nici nu putea avea cât timp nu e vorba de un model foarte scump. Modelele cu multe arzătoare și tehnologii oferă anumite avantaje dar poate că nu toate vă sunt de folos. Oricum, modele ca și aceasta sunt foarte rare și dacă e la promoție, nu văd de ce nu ați profita de ea.

Te-ar mai putea interesa