Tristar BM-4585, mașină pâine 900g

Dacă te-ai săturat să mănânci pâine plină de chimicale atunci ar fi cazul să-ți cumperi o mașină de pâine cu care să-ți prepari propria pâine. Un astfel de model e Tristar BM-4585, iar lucrurile printre care se evidențiază sunt capacitatea mare de 900 grame și numărul mare de programe.
Un aparat precum acesta e destinat celora care vor să aibă un stil de viață sănătos. Mai mult, un astfel de electrocasnic te va ajuta să-ți prepari diferite preparate de panificație așa cum vrei. Iar, tu o să ai pâine proaspătă la discreție.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc un cost mare pentru ce poate face, iar spălarea sa e una foarte simplă deoarece componentele sunt lavabile. Din poza de alături poți vedea că arată foarte bine, fiind un model disponibil pe alb cu gri.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față poate fi utilizat pentru a prepara pâine de 750-900 grame. Puterea e una de 600W, iar dacă vreți să păstrați la cald pâinea la cald atunci acest lucru e posibil grație faptului că aparatul are această funcție.
Vine și cu un indicator luminos, iar ca accesoriu e livrat un cârlig și un recipient pentru măsurare.

Plusurile acestui model sunt cuva detașabilă, numărul mare de programe și că are dispozitiv de amestecare. Poate că pe unele persoane le va ajuta și faptul că are o greutate mică de 6,2 kilograme (deci cântărește aproximativ cât un aspirator).

Deci, dacă te interesează o mașină de copt pâine atunci îți recomand acest model. Nu doar că arată bine, ci e un aparat de copt foarte performant care te va ajuta să-ți faci pâine foarte bună într-un timp scurt.
Dacă te interesează ceva similar, atunci trebuie știut că o alternativă e Philips HD9046/90 care poate prepara undeva până în 1000 grame.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tristar BM-4585, mașină pâine 900g”

  1. Am eu acest model si pot sa spun ca e bun. Pretul nu a fost prea mare cand am cumparat eu, iar dotările sale sunt suficiente. Intainte de utiizare trebuie citit manualul ca nu prea stii ce si cum trebuie facut.

Lasă un comentariu