Tosot Liberty TWH12QB-K6DND6I, AC de 12000 BTU

Tosot Liberty TWH12QB-K6DND6I e un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de răcire de 12000 BTU aşa încât să fie mai mult decât suficient pentru utilizarea sa casnică.
Vine cu mai multe funcţii printre care cele mai importante sunt Auto Restart, I Feel, Sleep şi Turbo.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat foarte bun care are o capacitate de 12000 BTU. Evident că există şi un model mai mic de 9000 BTU.


Păreri pro şi contra

Brandul Tosot aparţine de Gree şi ambele sunt branduri asiatice care au produsele comercializate la nivel global.
Pe lângă funcţiile menţionate în introducere acest aparat are şi wifi aşa încât să poată fi considerat smart. În felul acesta aparatul poate fi controlat de la distanţă de pe un telefon ori tabletă cu aplicaţia aferentă (Ewpe Smart).
Pentru ca instalarea să fie mai rapidă acesta are şi kit-ul de instalare inclus.
Multă lume e preocupată şi de consumul energetic, iar din această cauză trebuie spus că aparatul are clasa A++ când vine vorba despre funcţia de răcire. Referitor la compresor trebuie ştiut că e inverter şi în felul acesta reduce consumul la jumătate faţă de un model care nu are aşa ceva.
Nici zgomotul produs de aparat nu trebuie ignorat. În cazul acestui Tosot Liberty TWH12QB-K6DND6I vorbim despre 38 la 55 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă şi e vorba despre unitatea internă.
E un aparat all in one deoarece are şi dezumidificator aşa încât să poată dezumidifica 1,4 litri pe oră. Diferenţa dintre dezumidificare şi răcire e că prin dezumidificare se scoate apa în exces din aer.

Per ansamblu un astfel de aparat o să vă asigure o climă plăcută pe timp de vară ori iarnă (oferă posibilitatea de a încălzi).
Despre I Feel ar trebui spus că e o funcţie care presupune că aparatul detectează temperatura de la nivelul telecomenzii, iar în funcţie de aceasta adaptează restul parametrilor.

2 comentarii la „Tosot Liberty TWH12QB-K6DND6I, AC de 12000 BTU”

  1. Am cumpărat acest aparat și sînt mulțumit de el.Calitate/preț foarte Ok.Recomand.Singura problemă e cu manualul de utilizare.Nu oferă detalii mai amănunțite referitor la funcția Wi-fi.Cel puțin eu nu reușesc să mă conectez la AC .Am înțeles că trebuie urmați niște pași.

  2. Trebuie descărcată aplicaţia „Ewpe Smart” din Google Play Store. Manualele şi pliantele le găsiţi pe site-ul producătorului.

Lasă un comentariu