Tosot Liberty TWH09QB-K6DND6I, AC 9000 BTU cu kit instalare

Tosot Liberty TWH09QB-K6DND6I este un aparat de aer condiţionat modern de 9000 BTU care vine ca o alternativă la modelul de 12000 BTU.
Datorită capacităţii sale acest aparat e unul suficient pentru încăperi până la 18 mp. În opinia mea e bun pentru un apartament mai mic sau pentru o cameră la casă.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se va descurca foarte bine pe canicula de afară. Întrucât are şi funcţie de încălzire poate fi utilizat şi în alte anotimpuri.

Tosot Liberty TWH12QB K6DND6I

Păreri pro şi contra

Aparatul Tosot Liberty TWH09QB-K6DND6I e unul dotat cu multe caracteristici speciale printre care aş menţiona auto restart, I Feel, turbo şi sleep.
Auto restart presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când revine electricitatea după o pană de curent. Modul sleep presupune că aparatul îşi adaptează curba de temperatură aşa încât atunci când dormiţi să aveţi un confort sporit.
I Feel e o funcţie prin care telecomanda e dotată cu un senzor care detectează temperatura la nivelul acesteia, iar în felul acesta aparatul ajustează temperatura.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul mic, fiind vorba despre un zgomot de la 38 la 55 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă. Aparatul acesta are 4 trepte de viteză.
Pentru a putea fi controlat de la distanţă acest model are tehnologie wi-fi. Din această cauză putem spune că e un aparat smart.
Nu am făcut menţiuni cu referire la consumul energetic şi de aceea trebuie să scriu că la răcire consumă 0,8 KW din această cauză având clasa A++ de eficienţă energetică.
Aparatul are şi funcţie de dezumidificare având o capacitate de 1,4 litri pe oră, iar din această cauză putem spune că e un aparat mai multe în unul singur (AIO).

Despre brandul Tosot trebuie ştiut că e unul care aparţine de Gree, anul 2005 fiind anul în care apare pe piaţa internaţională, iar gama Liberty e prezentă din 2020 în România.
Per ansamblu acest aparat e unul indispensabil pe timp de vară, iar montajul nu va fi prea complicat deoarece are kit inclus.

Te-ar mai putea interesa