Toshiba Z930-118

Toshiba Z930-118 este un nou ultrabook de la Toshiba și mai e numit Toshiba Portege Z930-118 sau Toshiba Satellite Z930-118. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și asta deoarece are un procesor i5-3317U, SSD (se va vedea din clipul al doilea cât e de bun acel SSD) și vine cu Windows 7 premium. Pe partea de aspect eu i-aș da nota 10, însă fiind mic trebuie știut că nu are tastatură numerică.

Poze

Se poate vedea că pe partea de aspect nu e cu mult diferit față de Portege Z830-11M, iar despre ecranul său trebuie știut că e de 13 inci și că acest ecran e unul cu rezoluție HD+ care va afișa perfect filme HD. Culoarea laptopului e silver, adică gri și asta cred că e foarte bine atâta timp cât nu e o culoare de genul negru.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Acest model nu are i7, dar tot e foarte rapid deoarece are SSD, iar memoria RAM poate fi mărit de la 4 giga la 6. Cipul grafic e unul integrat care poate reda fluent HD, fiind vorba despre un cip din seria 4000 de la Intel. Pe partea de autonomie stă extraordinar de bine deoarece are o autonomie de 8 ore maxim și asta îi oferă laptopului o portabilitate maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul e unul clar; prețul e unul corect din moment ce vine cu SSD (din câte am înțeles e vorba despre un model de la Intel ,dar nu pot spune cu certitudine acest lucru); e un laptop business, deci pentru oameni de afaceri, și asta deoarece are porturi de ultimă generație; portabilitatea e similară unei tablete deoarece are o autonomie de 8 ore; sunetul e ok fiind vorba despre un sunet HD.
Contra: nimic important.

Concluzie

Dacă ești un om de afaceri ori o persoană care dorește un laptop performant cu o baterie care să țină mult atunci îți recomand un laptop cum e Z930. Din clipul de alături vă puteți face o opinie despre cum arată, iar de mai sus se poate vedea cât de rapid e… într-o manieră comică. Ce ar mai trebui adăugat ar fi faptul că s-ar putea să apară versiuni fără Windows ori modele cu tastatură iluminată, dar nu știu dacă oferta va fi valabilă și pentru România.

Te-ar mai putea interesa