Toshiba X70-A-11L, noul Qosmio cu Intel Haswell

Sunteți fan Toshiba și vă plac jocurile? Noul Qosmio s-ar putea să vă intereseze iar un model Toshiba X70-A-11L e o alegere bună. oferă cam tot ce vă doriți pentru a vă bucura de o nouă experiență de gaming, doar că nu aduce tehnologie 3D. Dar și așa nu cred că ați fi folosit-o deoarece poate sunteți obișnuiți să jucați în mod 2D. Configurația e una corespunzătoare pentru a juca jocuri la detalii maxime. Designul e și el puțin îmbunătățit iar tastatura e una iluminată pe roșu. Un minus ar putea fi autonomia, însă e cam la fel de mare ca și la oricare alt laptop de gaming. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o prea bună idee despre el, vă

Deschis
Deschis
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul i7-4700MQ e o alegere foarte bună pentru pasionații de jocuri dar și aplicații profesionale. Chiar dacă aduce și o placă video Intel destul de bună, cea dedicată mi se pare ideală pentru orice tip de sarcină. Având în vedere că se comută automat, autonomia nu va fi afectată. Pentru uz casnic, recomand să nu folosiți prea des bateria ci să țineți mai des laptopul conectat la priză.

Ecranul FullHD are o diagonală de 17.3 inci, dar vă puteți juca și la rezoluție mai mică dacă doriți că și așa nu e așa de mare cât ecranul unui monitor. Memoria RAM mi se pare exagerată ca și capacitate – 32GB. Am observat că are și 3 medii de stocare: două harduri de 1TB fiecare și un SSD generos. Placa video nu poate fi găsită pe multe laptopuri deoarece e nouă și foarte bună – GT 745M de 3GB. Are unitate Blu-Ray dar mai bine ar renunța la ea pentru o baterie mai mare. Spun asta deoarece unitățile optice tind să fie tot mai inutile.

În rest, are toate dotările necesare pentru un laptop așa de bun. Sistemul de operare e Windows 8 versiunea Pro.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă tehnologie bluetooth, ecran 1080p, placă video performant dar cu un consum mic de energie, procesor Intel Haswell și designul.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest Toshiba Qosmio X70-A-11L e unul dintre noile laptopuri de gaming de la acest producător și care vi-l recomand chiar dacă nu e chiar accesibil. Jos e un clip cu un astfel de laptop și trebuie să știți că există alternative de la producători precum Asus ori Lenovo.

Te-ar mai putea interesa