Toshiba U840W-107

Ultrabook-ul Toshiba U840W-107 Satellite e unul dintre puținele modele cu ecran 21 pe 9. Probabil că vă interesează utilitatea unui astfel de ecran. Ei bine, e ideal pentru multitasking și vizionat filme. Puteți avea două programe sau ferestre pornite în același timp fără ca cele două să se suprapună. Se observă ce de o parte și de alta a tastaturii are difuzoare, ca la notebookurile multimedia. Pentru ca experiența să fie una și mai bună, are tastatură iluminată. Bineînțeles, ecranul nu are formatul ideal pentru jocuri, de aceea, nici nu au optat pentru o placă video dedicată. Dar puteți viziona fără probleme filme HD și Full HD. Satellite U840W-107 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5-3317U de 1.7GHz și care e ideal pentru ultrabookuri deoarece are un consum redus datorită frecvenței reduse. Astfel că la o baterie de 4 celule, autonomia poate atinge 7 ore. De asemenea, alături de acesta are și o placă video integrată Intel HD 4000 care nu e bună pentru gaming dar se descurcă la redarea de filme. Ecranul de 14.4 inci e unul destul de rar deoarece are un aspect 21 pe 9 și rezoluție de 1792 cu 768 pixeli. Deci un astfel de ecran vă poate fi de folos atunci când vizionați filme sau doriți să lucrați în două ferestre.

Multitaskingul e asigurat de cei 6 GB de RAM la 1600 MHz și nu vă recomand să-i mai faceți vreun upgrade deoarece nu aveți nevoie de mai multă memorie sau spațiu de stocare. Spațiul de stocare e de 320 GB și e însoțit de un SSD de 32GB. Nu vine cu unitate DVD, dar și așa era utilă doar pentru instalarea sistemului de operare. Însă, pentru că e deja preinstalat, nu cred că va mai fi nevoie de unitatea DVD.

Dotările sale sunt multe chiar dacă e un gadget de dimensiuni reduse: cameră web, difuzoare cu sunet 3D, porturi USB 3.0, microfon, LAN, bluetooth, WLAN și ieșire audio. Bateriile Li-Po sunt la fel de bune ca și cele Li-Ion, însă sunt mai ușoare. E vorba de una de 4 celule ca oferă o autonomie de funcționare de 7 ore și ceva în modul office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tastatură iluminată, sunet excelent oferit de boxele incorporate, puteți să vă încărcați telefonul la USBul său, autonomie mare, portabil, robust și ideal pentru vizionat filme sau multitasking.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Toshiba U840W-107 e un ultrabook destul de unic din punct de vedere al designului, însă ca și dotări, există alternative cu aceleași caracteristici la prețuri mai atractive. Jos am pus o prezentare e unul model U840W și în care se vede cât de bine arată acesta:

Te-ar mai putea interesa