Toshiba U840-10Q

Toshiba U840-10Q e un laptop Satelite foarte bun care e foarte bun la jocuri, iar bateria ține maxim 7 ore. Dacă vă interesează ce specificații are atunci ar trebui știut că are un procesor puternic i5 model 3317U, un ecran de 14 inci cu rezoluție HD+, multă memorie RAM, placă video HD 7550M de la ATI și tastatură iluminată. E un model de laptop premium care vine chiar și cu sistem de operare Windows preinstalat în condițiile în care acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Toshiba Satelite U840-10Q e un model care arată bine și e portabil având o greutate de 1,6 kilograme. Ecranul e unul foarte clar și la claritatea lui contribuie rezoluția mare și cipul grafic capabil. Din păcate nu vine cu tastatură numerică, iar acest lucru o să vă ajute să tastați mai bine deoarece tastele nu vor fi înghesuite.

Pachetul
Deschis

Specificaţii tehnice

Toshiba U840-10Q e un model nou de top care vine cu un procesor i5 3317U care e capabil și consumă puțin curent. Memoria RAM e de 4GB și poate fi mărită la 8 pe puțini bani… dacă e nevoie. În privința montării unui SSD nu trebuie să vă faceți prea mari griji deoarece acest laptop are unul. Tastatura iluminată e un lucru interesant care o să vă ajute dacă o să vreți tastați pe întuneric.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate al acestui minunat PC portabil e unul bun; bateria e cu 6 celule și o să țină maxim 7 ore în condițiile în care nu folosiți Internetul ori o să dați un brightness la minim; are numeroase porturi/conexiuni printre care se numără bluetooth, HDMI și USB3; e bun la gaming chiar dacă placa sa video e doar una cu memorie pe 64 biți.
Contra: nimic, da nu m-ar f deranjat cu nimic dacă ar fi avut ecran Full HD.

Concluzie

Dacă te interesează un ultrabook ieftin cu OS preinstalat și cu multe facilități utile atunci îți recomand acest model. După cum ziceam, nu costă deloc mult și acest lucru o să te ajute deoarece nu sunt prea multe ultrabook-uri ieftine care ar putea concura cu acesta. Dacă vă interesează acest model atunci din preview-ul de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată și ce poate face.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba U840-10Q”

Comentariile sunt închise.