Toshiba U840-10M

Ultrabookul Toshiba U840-10M e unul dintre modelele acestui produc[tor care impresionează prin eleganță și portabilitate. Chiar dacă are un ecran de 14 inci, greutatea sa e de numai 1.58 kilograme (e la fel de greu ca un mini laptop de 11.6 inci). Poate fi găsit și sub de numirea de Toshiba Satellite U840-10M dar e vorba de același model cu aceeași configurație. Are un aspect robust datorită finisajului argintiu și e destul de subțire. Din păcate găsiți o mulțime de laptopuri în acest buget care oferă mai multe dotări și vin cu procesor Core i3. Nu are un preț prea mare comparativ cu MacBook dar nici nu se poate compara cu cel al laptopurilor obișnuite care au o configurație similară. Toshiba U840-10M are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pachetul
Deschis

Specificaţii tehnice

Core i5-3317U la 1.7 GHz e un procesor care vă mărește autonomia laptopului deoarece are o frecvență scăzută. Deci acesta e unul din potențialele procesoare care reprezintă viitorul pentru laptopurile office. Rezoluția ecranului e una HD care vă permită să vizionați filme HD în condiții optime. Chiar dacă ecranul de 14 inci pare mic, nu veți observa mari diferențe într acesta și unul de 15 inci. Vine cu 4GB de memorie dar și cu două tipuri de medii de stocare. E vorba de unul de tip SATA de 500GB și altul de tip SSD de 32GB. Vă recomand să instalați aplicațiile pe SSD, iar pe cei 500GB puteți stoca filmele, muzică, fișierele office etc.

Dotările sale sunt decente pentru cât de subțire e și poate un media player portabil și funcțional, adică are: HDMI, USBuri, card reader, LAN, difuzoare stereo etc. Bateria sa e una cu celule și oferă cam 7 ore de funcționare. Dacă vă gândiți să schimbați Windowsul, să opta tot pentru cel pe 64 de biți. Spun asta pentru cel pe 32 de biți o să vadă doar 2.6GB din memorie de 4GB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect reușit ca și al predecesorul, e robust, fiabilitate (e o caracteristică tipică pentru laptopurile acestui producător) și performant.

Minusuri: nu vine cu tastatură iluminată.

Concluzie

Acest Toshiba U840-10M e un laptop de ultimă generați cu care vă puteți impresiona prietenii, însă dacă nu vi-l permiteți pe acesta, există alternative cu Core i3 de la alți producători. Poate fi cumpărat chiar și în rate dacă nu dispuneți de bani la ora actuală. Jos puteți viziona o prezentare:

Lasă un comentariu