Toshiba TWD-BJ90W4, model de 8kg cu uscător

Brandul japonez Toshiba a scos pe piaţă modelul Toshiba TWD-BJ90W4 care reprezintă o maşină de spălat cu uscător integrat. Spre deosebire de alte modele acesta poate spăla şi usca aceeaşi cantitate de 8kg (caracteristică numită SameLoads).

Din această cauză are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Aparatul înlocuieşte cu adevărat o maină de spălat şi un uscător. Iar, din poza de alături puteţi vedea că vizual nu se deosebeşte de o maşină.
Poate că din imagine se poate vedea că are o uşă cam mare. Nu e doar o impresie deoarece aceasta e de 55 cm, nu de 48 cum e în cazul acestei maşini.

Toshiba TWD BJ90W4

Păreri pro şi contra

Modelul TWD-BJ90W4 nu e unul slim având dimensiuni 63x59x85 axlxî cm, şi greutatea e de 76kg.
Vine cu 16 programe, iar cel rapid e de 10 minute (fiind numit Super Rapid). Un alt program interesant e cel „45 to wear” care presupune că în 45 minute spală şi uscă rufele aşa încât să fie gata de purtat.
Precum alte maşini de spălat moderne şi aceasta are motor Inverter, în cazul acesteia fiind numit Rea Inverter. E unul foarte durabil (garanţie de 10 ani) care nu e supus uzurii mecanice deoarece transmisia se face în câmp magnetic.
Centrifugarea e una ok din moment ce viteza maximă e de 1400 rotaţii. E una mai mult decât suficientă pentru o capacitate mare de 8kg.
Ca mecanism de siguranţă are Aqua Stop, adică un mecanism care are rol de a opri apa în caz de avarie.
Ceva interesant e că are cuvă iluminată cu LED. Acest lucru are rol de a oferi eleganţă, deci un rol estetic.
Dacă frigorificele au garnitură anti-bacteriană trebuie ştiut că şi acest model are aşa ceva. E dată cu aditivi speciali aşa încât să fie eliminat riscul apariţiei bacteriilor.

Modelul acesta e unul care nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie modernă, mai ales dacă vorbim despre una în care se spală frecvent şi e incomod să pui rufele afară la uscat. Prezenţa funcţiei de uscător elimină necesitatea punerii rufelor afară la uscat.

Lasă un comentariu