Toshiba TW-BJ90S2, maşină cls A3+ de 60cm

Toshiba TW-BJ90S2 este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 8kg, lucru care o face bună pentru o familie de 3-5 persoane. Chiar dacă are o capacitate trebuie spus că nu are un consum exagerat de curent deoarece are clasa A+++ cu o putere de 1,9 kW.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Aparatul are multiple tehnologii şi programe care ajută la economisire de resurse (apă, curent, detergent).
Din poza de alături puteţi vedea panoul de comandă minimal.


Păreri pro şi contra

Capacitatea e de 8kg, iar centrifugarea se realizează la maxim 1200 rotaţii. Din acestă cauză are un nivel de zgomot de 56 decibeli la spălare şi 78 la centrifugare.
Numărul de programe este 16, iar programul rapid (Quick Wash) ţine 15 minute. Printre cele 16 programe se numără: wool (lână), drum clean, bumbac, bumbac eco, sintetice etc. Mai multe detalii despre acest model găsiţi în manualul de utilizare al seriei „T01 Series”.
Dacă maşinile Samsung au Eco Bubble, cele Toshiba vin cu The Greatwaves. Acest lucru presupune că aparatul poate spăla cu apă rece la fel de eficient ca şi cum ar spăla la 40 grade.
Pentru economie de curent şi fiabilitate avem integrat un motor Real Inverter. Acesta nu va prezenta uzură mecanică deoarece transmisia se realizează în câmp magnetic.
Din păcate nu are uscător, existând modele de acest fel. De asemenea există şi modele cu o capacitate mai mare (chiar şi de 10kg).
Vine cu Aqua Stop, adică o tehnologie care opreşte alimentarea cu apă atunci când se defectează vreun furtun.

Modelul Toshiba TW-BJ90S2 e unul pentru persoanele care vor să spele mult, fără a consuma prea multe resurse.
Ceva deosebit e că hubloul are 48cm aşa încât încărcarea maşinii să fie un procedeu uşor. Restul dimensiunilor aparatului fiind de 60x59x85 axlxî cm. Din aceste dimensiuni puteţi observa că aparatul nu e unul slim.
Produsul de faţă e unul de calitate de la un brand japonez, iar totul e poziţionat aşa încât utilizarea să fie ccât mai simplă.

Te-ar mai putea interesa