Toshiba TW-BJ80S2SK, model 7kg cu Clasa A3+

Toshiba TW-BJ80S2SK e o maşină de spălat eficientă energetic care poate spăla pentru 3-4 persoane. E un electrocasnic clasic, fără dotări smart, aşa încât să poată fi utilizat cât mai uşor de tineri sau vârstnici.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceti bani primim un aparat simplu în utilizare şi eficient. Faţă de alte modele are uşă de 480mm aşa încât să arate mai bine. Clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum anual de 153 kWh şi în program stadnard are 0,76 kWh.

Păreri pro şi contra

Maşina Toshiba TW-BJ80S2SK are motor inverter numit real Inverter aşa încât să fie silenţios, eficient şi durabil.
Dacă Samsung are Eco Bubble, unele modele Toshiba (precum acesta) au The Greatwaves care presupune spălarea aşa încât să se economisească resurse (detergent, curent şi timp). Tehnologia amintită anterioară se foloseşte de Flush Wave şi Cold Wash. Flush Wave presupune că viteza de rotaţie se ajustează inteligent.
Vine cu 16 programe de spălare, cel rapid având o durată de 15 minute. Programul rapid (Quick Wash) e unul pentru o cantitate redusă de rufe care trebuie reîmprospătată.
Pentru centrifugare există 4 trepte, iar pentru temperatură tot atâtea. Viteza maximă de centrifugare fiind de 1200 rotaţii.
La capitolul siguranţă are Aqua Stop care presupune că există un furtun interior din două straturi. În felul acesta e prevenită inundarea locuinţei.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot al acestui aparat atunci trebuie ştiut că e vorba despre 56 decibeli la spălare şi 78 la centrifugare. Sunt nişte valori normale pentru un astfel de aparat.
Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 53x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 61kg.

Despre producătorul Toshiba trebuie spus că e unul joponez, fiind fondat în 1939, diin pe locul 5 la produţia de calculatoare.
Dacă altegeţi ceva de la acest brand atunci aveţi siguranţa alegerii unui produs de calitate. Mai mult, garanţia standard e de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa