Toshiba TW-BJ80S2, model cu Real Inverter

Pentru persoanele interesate de o maşină de spălat bună recomand Toshiba TW-BJ80S2 întrucât e numai bună pentru o familie de 3-4 persoane. Asta deoarece are capacitate de încărcare de 7kg cu 1200 rotaţii.
De la început trebuie să vă spun că are şi program rapid de 15 minute numit Quick Wash.

Modelul TW-BJ80S2 al Toshiba vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat japonez dotat cu funcţii utile.
Poate că uitându-vă la uşă vi se pare că aceasta e mai mare. Acest lucru nu e o iluzie întrucât uşa e de 48cm pentru permite o încărcare/descărcare mai rapidă.

Păreri pro şi contra

Această maşină de spălat vine cu motor tip Real Inverter care are 3 atuuri: durabilitate, eficienţă şi silenţiozitate. Un astfel de motor nu se defectează deoarece nu va prezenta uzură mecanică deoarece transmisia se face prin câmp magnetic. În felul acesta motorul are o garanţie de 10 ani.
Aparatul are tehnologie de spălare numită The Greatwaves aceasta având rol de a economisi energie, detergent şi timp. De asemenea aceasta protejează hainele deoarece se foloseşte de Flash Wave şi Cold Wash.
Ca şi la alte maşini de spălat moderne şi aceasta are mecanisme de protecţie împotriva inundării casei, la acest model purtând numele de Aqua Stop.
Întreţinerea unei astfel de maşini va fi un proces simplu deoarece curăţarea se realizează prin utilizare sa repetată.
Din păcate nu e un aparat slim, dar nu are nişte dimensiuni prea mari. Acestea sunt de 53x59x85 axlxî cm, iar greutatea e de 61kg. Un alt dezavantaj e că nu are uscător precum modelul din linkul subliniat anterior.

În opinia mea acest mode cu 16 programe e suficient pentru cineva interesat de ceva aspectiv şi uşor de folosit. Nu e smart şi nici nu oferă posibilităţi de conectare smart (NFC, bluetooth sau wi-fi), dar acest lucru nu e un dezavantaj deoarece în felul acesta aparatul va fi mai ietin şi mai uşor de folosit.
Toshiba ca producător e unul de top, iar produsele lor sunt unele calitative… mai ales că e un brand japonez.

Lasă un comentariu