Toshiba TW-BJ110W4, maşină de spălat 10kg

Pentru familiile numeroase recomand maşina de spălat rufe Toshiba TW-BJ110W4 care are o capacitate de 10kg. În felul acesta se poate spăla pentru 4-7 persoane fără probleme. Precum la alte modele Toshiba, modelul de faţă are o uşă de dimensiuni superioare (55cm) aşa încât încărcarea să fie cât mai uşoară.

Maşina aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e un cost mare având în vedere că că are o capacitate aşa de mare.
Nu se vede din imagine, dar cuva e una iluminată LED pentru un efect elegant.


Păreri pro şi contra

Singurul dezavantaj e că nu are uscător integrat. Dar, există modele de la acest brand care au aşa ceva.
E un aparat smart (în felul lui), panoul de comandă fiind unu touch cu caracteristica Senseslide. Producătorul spune că poate fi utilizat şi cu mâinile umede şi că această caracteristică e inspirată de la telefoanele moderne.
Are 14 programe şi un program rapid special de 10 minute numit Super Rapid.
Probabil că vă interesează şi dimensiunile acestuia, fiind vorba despre 63x60x85 axlxî cm (se poate observa că nu e slim). Greutatea aparatului e de 74 kg aşa încât să trebuiască vreo 2 persoane pentru montarea ei.
Viteza de centrifugare trebuie să fie mai mare la un aparat de 10kg şi în cazul acestui model e de 1400 rotaţii. Acest lucru favorizând o spălare bună şi un timp scăzut pentru uscare.
Întreţinerea va fi un procedeu fără bătăi de cap deoarece aparatul are program de curăţare.
În caz de avarie (dacă se rupe furtunul) vine cu sistem numit Aqua Stop care va opri alimentare de apă şi apa nu se va scurge în casă.
Pentru economisirea resurselor aparatul vine cu tehnologia „The Greatwaves” care presupune o spălare la rece. Calitatea spălării va fi cala 40 grade, dar se va economisi curent până la 70 procente.
Ca şi la alte modele Toshiba şi acesta vien cu motor inverter care e eficient, cu puţin zgomot şi fiabil. E un motor fără uzură mecanică deoarece transmisia se face în câmp electromagnetic.

Modelul acesta e perfect pentru acasă ori pensiuni. Acest lucru se datorează capacităţii mari de încărcare şi raportului bun dintre preţ şi calitate.

Te-ar mai putea interesa