Toshiba TW-BJ100M4, mașina de spălat rufe cu motor Real Inverter

Mașina de spălat e foarte importantă pentru locuința voastră, de aceea nu poate fi aleasă oricare variantă. Toshiba TW-BJ100M4 e un model nou și interesant, iar tehnologiile avansate nu lipsesc în acest buget. Trebuie să apreciem și performanțele mari, adică poate spăla cel mult 9 kg de rufe și capacitatea de stoarcere de 1400 RPM (valoare maximă). În general, o mașină de spălat performantă nu poate fi Slim (îngustă), dar sunt și excepții la anumiți producători. Totul depinde de buget și preferințele voastre, pentru că sunt numeroase modele pe piață de la diverși producători.

Din imaginea de jos se vede că are un panou de culoare neagră ca și ușa sa, iar combinația alb cu negru chiar arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de spălare a acestui model variază în funcție de program, dar și alte specificații. Chiar dacă panoul de control e negru, informațiile sunt vizibile și lângă programul ales există un indicator luminos, astfel că nu veți face greșeli. Clasa A+++ e standard la aparatele avansate și scade la A++ la cele accesibile, diferențele de consum se văd și nu aș face un compromis dacă vreți să spălați mult și mai rar.

Arată bine, iar hubloul are un diametru mai mare pentru o încărcare mai ușoară – 490 mm (față de 300 mm). Cu alte cuvinte, nu veți fi induși în eroare de o ușă mare cum e întâmplă în cazul unor branduri.

Păreri pro și contra

Tehnologiile prezente pe acestea dar și pe alte modele din serie sunt următoarele: Antibacteria Gasket (garnitură antibacteriană), motor Real Inverter, CycloneMix (dizolvare mai bună a detergentului), Aqua Stop (furtun interior cu două straturi) și The GreatWaves (economisire energie, detergent și timp). Oferă un program rapid cu o durată de numai 12 minute, însă cantitatea de rufe trebuie respectată. Sunt în total 16 programe de spălare, astfel că cele speciale nu lipsesc (un exemplu: anti-alergii).

mașina Toshiba TW-BJ100M4 prezintă niște dotări interesante și acelea ar trebuie să fi motivul pentru care ar trebui să o alegeți. Bineînțeles, acest producător oferă și câteva soluții alternative pentru un buget mai generos și cu capacitate până la 10 kg.

Te-ar mai putea interesa