Toshiba Tecra Z50-A-15P, laptop premium

Toshiba Tecra Z50-A-15P e un laptop perfect prin prezența plăcii wireless ac (dual band), lipsa unității optice, portabilitatea extremă și performanța ok. Vine ca o alternativă la modelele Portege (a se vedea Toshiba Portege Z30-A-19L despre care am scris de curând) care au un ecran de 13 inci și prețuri ceva mai mari.
Un Tecra precum acesta e perfect pentru cineva în căutarea unui laptop business (da, are ecran care nu reflectă lumina) cu multiple porturi și cu o baterie care ține până în 7-8 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceștia primim un notebook PC cu tehnică al zi. Vine chiar și cu Windows preinstalat, și acest lucru o să vă fie util în sensul că nu pierdeți timp prețios cu instalarea sistemului.

Notebook
Notebook

Specificații care interesează sunt procesorul dual core i5, hardul rapid cu 7200 rotații și multitudinea de porturi. Normal că unitatea optică lipsește, iar din această cauză modelul acesta beneficiază de o portabilitate ridicată (greutatea e de 1,8 kilograme). Bateria cu care e dotat acest model e una cu 4 celule, dar în ciuda acestui lucru ea ține circa 8 ore.

Avantajele achiziționării unui laptop precum acesta ar fi faptul că e foarte rapid, tehnologie de ultimă generație integrată și că e numai bun pentru sarcini business. Un alt avantaj ar fi aspectul ca de ultrabook și că are multiple facilități pe partea de securitate (inclusiv cititor de amprentă).
Dezavantaje ar fi că nu are ecran 4K și cip grafic cu memorie dedicată. Lipsa cipului grafic cu memorie dedicată nu are un impact prea mare, dar nu ar fi stricat un ecran cu rezoluție mai mare. (Unii ar zice că faptul că nu are SSD e un alt dezavantaj, dar hardul e unul cu 7200 rotații.)

Per ansamblu, acest calculator e pentru cei care vor să fie în tendințe și vor să beneficieze de viteze gigabit chiar și pe wireless. Nu vezi prea multe laptopuri cu wi-fi ac și de aceea mă bucur că acest model are așa ceva integrat.
Alături e și o despachetare cu acest laptop pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa