Toshiba Tecra Z40-A-15N, laptop premium cu i7

Toshiba Tecra Z40-A-15N e o alegere mai bună decât unele deoarece are Core i7 în loc de Core i3 sau i5. Am văzut modele Tecra ceva mai mici deoarece au un ecran de 13 inci, dar diferențele sunt mici. E bine să dați un accept la detalii deoarece nu toate modelele Z40 au ecran HD+ sau un procesor foarte performant. Dacă vă depășește bugetul, puteți alege ratele fixe fără dobândă ori optați pentru un laptop dintr-o altă serie.

O alternativă e un model de 15 inci dacă vreți un ecran mai mare sau un model de 13 inci dacă vreți mai multă portabilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Procesorul său Core i7-4600U e unul foarte bun deoarece are performanțe superioare și nu e nevoie de unul cu frecvență mare. Cred că e suficient că are un consum redus și face parte din generația Haswell. Are o frecvență scăzută deci consumul e unul corespunzător, cu toate astea autonomia poate să atingă și 9 ore în mod economic. La o rezoluție HD+ conținutul e ceva mai detaliat.

Ecranul de 14 inci e unul mat și puteți observa detalii oferite de rezoluția ecranului. Memoria RAM poate fi extinsă la 16GB, hardul de 500 poate fi înlocuit cu unul mai mare sau cu un SSD. Pe partea de dotări are: cameră web de 2 MP, difuzoare stereo, slot pentru card, DTS, HDMI, USBuri 3.0 și altele. Bineînțeles, sunt dotări care nu le găsiți pe oricare alt laptop și care pot fi de folos atunci când călătoriți: carcasă din magneziu, cititor de amprentă, TPM, securizare Kensington etc. Sistemul de operare e la versiunea 7 dar îl puteți înlocui cu 8.1 deoarece vi se oferă licență.

Plusuri: ecran HD+, tastatură iluminată, design plăcut, autonomie mare, WiFi ac etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba Tecra Z40-A-15N nu e singurul laptop din seria Tecra și această serie se adresează în special oamenilor de faceri și nu numai. Seria Portege e una destul de interesantă dar e utilă mai mult pentru cei care vor portabilitate (design de ultrabook dar fără prea multe dotări business).

Te-ar mai putea interesa