Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1, AC clasa A++ cu 13000 BTU

Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 e un aparat de aer condiţionat dotat cu o capacitate de 13000 Btu, compresor inverter şi filtru avansat numit IAQ. Garanţia standard a acestui aparat e una de 3 ani, acest lucru însemnând că are o fiabilitate deosebită. LA nevoie garanţia poate fi extinsă la mai mult, adică la 4/5 ani.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul de culoare albă, iar toate funcţiile sale pot fi controlate de la distanţă prin intermediul telecomenzii.


Păreri pro şi contra

Un aparat precum Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 are clasa A++ d eficienţă energetică la răcire prin faptul că are 1050 W pe post de consum la răcire.
Aparatul are o capacitate de 13000 Btu, iar din această cauză e numai bun pentru crearea unei clime bune la încăperi de 27-38 mp.
Chiar dacă are performanţe foarte bune acest model e unul care nu face prea mult zgomot, nivelul de zgomot fiind de 26-39 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Aparatul are mai multe funcţii importante, printre acestea numărându-se Auto-Restart, Dezumidificare, Sleep şi altele.
Filtrul care echipează aparatul de aer condiţionat e unul foarte bun deoarece e unul antipraf şi IAQ. Acest ultim lucru presupune că aparatul inhibă capacitatea de reproducere a organismelor periculoase sau care produc mirosuri neplăcute.
Dacă vrei să faceţi aparatul foarte silenţios atunci are buton Quiet prin care nivelul de zgomot scade la 23 decibeli.
De asemenea are Night Mode, dar în varianta Toschiba poartă numele de Comfort Sleep.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are Repornire automată aşa încât acesta să-şi reia activitatea.
Din păcate nu are kit de instalare inclus şi nici montajul nu e inclus în preţ, însă acest serviciu nu costă prea mult după cum se poate vedea aici.

Modelul de faţă vine la un cost ok, iar facilităţile oferite sunt la nivelul anului 2019.
Brandul producător e unul foarte cunoscut în lumea aparatelor de aer condiţionat, iar produsele lor unt unele care beneficiază de o fiabilitate excelentă.

Te-ar mai putea interesa