Toshiba Shorai RAS-22PAVSG-E, model 22000 BTU clasa A++

Aparatul AC Toshiba Shorai RAS-22PAVSG-E e unul modern care se prezintă bine dpdv funcţional şi al dotărilor. Modelul Acesta e unul cu o capacitate de 22000 Btu, lucru care face aparatul foarte bun pentru un apartament mare (3-4 camere).

AC-ul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model cu o capacitate suficientă aşa încât să vă facă o climă plăcută iarna sau vara. Dacă vreţi ceva cu capacitate mai mică atunci există şi aşa ceva.
Alături aveţi o poză cu acest model şi probabil că v-aţi dat seama că are acelaşi design precum restul modelelor Shorai.


Păreri pro şi contra

Acest Toshiba Shorai 22000 BTU model RAS-22PAVSG-E e unul foarte avansat cu o eficienţă energetică deosebită deoarece vorbim despre clasa A++ la răcire cât şi la încălzire. Eficienţa energetică e dată de inverter, adică de compresorul tip inverter care poate economisi până la 50% energie comparativ cu un compresor normal.
Nu poate fi controlat de la distanţă prin intermediul wi-fi, adică a unui telefon inteligent. Dar, dacă folosiţi o priză inteligentă s-ar putea să-l puteţi integra într-un ansamblu smart home.
Nişte funcţii care le veţi aprecia sunt dezumidificare, autorestart, confort sleep (night mode) şi auto curăţare. Funcţia dezumidificare vă scuteşte de achiziţionarea unui aparat dedicat pe timp de iarnă. Cea de autorestart se va dovedi foarte utilă în zone în care se întrerupe des curentul deoarece pesupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când revine curentul.
Nivelul de zgomot al unităţii interne e unul normal de 45 decibeli, acesta depinzând foarte mult de treapta de viteză aleasă.

Ar trebui să alegeţi acest model deoarece vine de la un brand cu istorie, deoarece are aspect minimal şi pentru că are integrate o mulţime de facilităţi utile. Fibilitatea e una foarte bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar putând fi extinsă la mai mult.
Din păcate nu vine cu kit de instalare, dar dacă alegeţi un serviciu de instalare atunci acesta conţine şi acel kit.

Te-ar mai putea interesa