Toshiba Shorai R32 RAS-18PAVSG-E, AC cu filtru IAQ

Toshiba Shorai R32 RAS-18PAVSG-E e un aparat de aer condiționat dotat cu o capacitate de 18000 Btu și eficiență energetică A++ la răcire și încălzire.

Acest AC vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care vine cu cele mai utile tehnologii (le voi enumera și descrie în rândurile ce urmează). Din imaginea alăturată vă puteți face o impresie despre cum arată, adică faptul că are un aspect minimal.


Pro

Modelul Toshiba Shorai R32 RAS-18PAVSG-E este unul avansat tehnologic făcând parte din seria Shorai R32. Are Inverter, caracteristică a aparatului care permite aparatului să regleze capacitatea de răcire/încălzire.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie știut că aparatul acesta e unul care are funcție Auto-restart, adică își reia programul de unde s-a oprit fără a fi nevoie de intervenția dvs.
Pentru noapte are un program numit Confort Sleep care reglează parametri aparatului așa încât dvs să puteți dormi liniștiți, iar consumul energetic să fie minimal.
Dacă s-a întâmplat ceva cu telecomanda ori nu o găsiți, atunci trebuie știut că aparatul poate fi pornit și fără telecomandă.
Nivelul de zgomot nu e deloc mare, vorbind despre un nivel mediu de 44dB într-o treaptă de viteză superioară. Aparatul are și un mod de funcționare silențios prin care aparatul devine și mai silențios.
Față de alte modele acesta are funcția Smart Airflow care presupune că aparatul are 6 profiluri de distribuire a aerului.

Contra

Din păcate acest aparat nu poate fi controlat prin telefon deoarece nu are funcție Wi-Fi și nici nu are kit de instalare inclus.

Concluzie

Modelul de față e unul destinat utilizării rezidențiale (acasă) și e numai bun pentru încăperi mari datorită capacității de 18000 btu.
Nu o să vă usture la buzunar întrucât are clasa de eficiență energetică A++ la răcire cât și încălzire. Acest lucru se datorează în parte și inverterului care ajută la economii de curent de până la 50%.

Te-ar mai putea interesa