Toshiba Shorai R32 RAS-16PAVSG-E, AC de 16000 Btu

Toshiba Shorai R32 RAS-16PAVSG-E este un AC al anului 2018 dotat cu o capacitate de 16000 Btu, clasa de eficiență energetică A++ (la răcire) și un filtru de tip IAQ. Pentru cei interesați de o umiditate bună acest model e dotat cu dezumidificare automată.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă bine în orice situație. Din poza de alături puteți vedea că designul acestui aparat e unul minimal, iar culoarea e una albă așa încât să se integreze perfect în orice încăpere.


Pro

E un model foarte capabil deoarece unitatea internă poate dispersa un debit de aer de 750 mc/h. Acest lucru depinde foarte mult și de ce treaptă de viteză e aleasă.
Gama Shorai R32 e una nouă care vă ajută să aveți un confort superior acasă (e gândit pentru spații rezidențiale), iar consumul energetic e unul minimal de 4,6 kW… lucru datorat clasei de eficiență energetică A++.
Nivelul de zgomot depinde de treapta de viteză aleasă, iar din această cauză vorbim despre 49 decibeli ca nivel mediu.

Contra

Nu e dotat cu tehnologie wi-fi, iar din această cauză nu poate fi controlat de la un telefon inteligent. Legat de comandarea prin telecomandă sau telefon trebuie să vă spun că acest aparat poate fi comandat și fără telecomandă (mai exact poate fi pornit fără a utiliza o telecomandă).
Din păcate acest model nu are nici kit de instalare inclus cum e cazul la branduri mai ieftin, dar acest lucru nu e o problemă prea mare deoarece acest kit nu costă prea mult.

Concluzie

Modele precum Toshiba Shorai R32 RAS-16PAVSG-E se adresează persoanelor interesate de ceva modern cu Inverter, funcționare silențioasă, mod noapte (Comfort Sleep), Auto restart și altele.
Fiabilitatea aparatelor de aer condiționat de la Toshiba e una foarte bună, iar datorită acestui lucru e oferită posibilitatea extinderii garanției de la 2 ani la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa