Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E, aparat de aer condiționat cu filtru IAQ

Aparatul de climatizare Toshiba Shorai R32 RAS-13PAVSG-E e unul dintre puținele modele oferite de acest brand care chiar impresionează. Modelele seria Shorai R32 oferă cea mai bună eficiență energetică indiferent că încălzește sau răcește – A++. Sunt foarte puține modele care se pot lăuda cu o așa eficiență energetică la încălzire. E normal să prezinte control prin WiFi în acest buget dar nu e o noutate atât de mare pentru anul 2018.

Nu are un design foarte elegant, dar e destul de bine gândit și panoul digital e prezent în partea din dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e una destul de generoasă, motiv pentru care poate fi pus la nivelul unei locuințe sau la un apartament spațios. Aspectul său e unul destul de simplu și cred că o să vă placă montat în sufragerie sau în altă cameră spațioasă. Aerul care îl respirați trebuie să fie unul curat fără praf, baterii, virusuri sau mirosuri, de aceea filtrul trebuie să fie ca cel de sus sau chiar mai bun.

Funcțiile speciale sunt destul de multe și nu sunt prezente pe toate modelele de pe piață: auto-curățare, Magic-Coil, Confort Sleep, temporizator, mod silențios, mod Eco, baleiere automată etc. Să nu uitați de serviciul de instalare cu kit de inclus pentru acesta deoarece e nevoie de o firmă autorizată pentru montare.

Păreri pro și contra

Filtrul IAQ e unul dintre cele mai bune variante de pe piață, iar din câte am observat pare a fi cea mai bună alegere pentru spații rezidențiale. Cu acest aparat vă puteți bucura de un aer mai proaspăt și filtrul trebuie curățat din când în când pentru a funcționa cât mai bine. Poate că are un preț cam piperat, dar veți recupera investiția pe parcurs prin costuri mai mici la energie. Aparatul nu e mult mai mare decât unul cu capacitate mică, însă anumite tehnologii măresc semnificativ performanțele aparatului.

Toshiba RAS-13PAVSG-E poate fi folosit pentru spații destul de mari și de multe ori nu sunt de ajuns anumiți parametrii, ci și dotările trebuie luate în calcul.

Te-ar mai putea interesa