Toshiba Shorai R32 RAS-10PAVSG-E, AC cu dezumidificare automată

Toshiba Shorai R32 RAS-10PAVSG-E e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 10000 Btu care beneficiază de dezumidificare automată. Aparatul poate să pornească și fără a fi nevoie de telecomandă.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteți vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un design minimal. Într-o încăpere albă va fi greu de observat.


Avantaje

Modelul Toshiba Shorai R32 RAS-10PAVSG-E e unul dotat cu tehnologie nouă, mai exact are inverter care presupune că viteza compresorului e reglată în funcție de cerere, iar astfel se economisește curent… chiar până la 50%. Se pot face economii și prin utilizarea modului Eco care presupune economii de până la 25% comparativ c setarea standard.
Poate fi controlat prin wireless deoarece are funcție Wi-Fi, iar în acest fel poate fi comandat de la un telefon inteligent.
Poate fi utilizat în mod silențios așa încât să nu deranjeze. Iar, pe timp de noapte are Comfort Sleep așa încât să puteți dormi liniștiți.
E dotat cu funcția Smart Aiflow care presupune că aparatul e unul dotat cu 6 profiluri de flux aer așa încât confortul să fie maxim. Acest lucru e deosebit de util în camere mari.
Unitatea internă e una foarte capabilă, aceasta având un debit de aer de 564 mc/h în treapta de viteză maximă.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul își reia activitatea cu setările anterioare deoarece are Auto-Restart.

Dezavantaje

Din păcate acest model e unul care nu are kit de instalare inclus. Nu e un dezavantaj major deoarece kit-ul nu costă așa de mult.

Concluzii

Dacă vreți un aparat de aer condiționat la zi cu tehnologia atunci acest model ar fi recomandarea mea. Niște tehnologii mai deosebite ar fi IAQ Toshiba care presupune inhibarea capacității de reproducere a bacteriilor și altor organisme dăunătoare.
Gama Shorai R32 e una nouă care presupune că aparatul are compresoare CC rotative.

Te-ar mai putea interesa