Toshiba Satellite U920t-10L

Toshiba Satellite U920t-10L e un laptop la granița între laptop, notebook și ultrabook, iar eu prefer să-i spun ultrabook. Asta deoarece are o portabilitate foarte bună și performanțe demne de invidiat. prețul e ceva mai mare decât al unui laptop de gaming, însă un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e deloc mare dacă te interesează portabilitatea.
Per ansamblu cred că ar fi o alegere bună pe post de laptop business sau ultraportabil deoarece vine cu cele mai noi tehnologii cum ar fi ecran touch, USB 3, baterie de 3 celule, SSD și altele.

Aspect

După cum puteți vedea acesta vine din seria Toshiba Satellite U920t și asta înseamnă că ecranul are niște caracteristici speciale cum ar fi Corning Gorilla Glass și Touch Screen. Deci, am putea spune că e o tabletă cu ecran de 12.5 inci. Ceea ce și este deoarece se poate transforma rapid în tablet PC.

Din spate
Din spate
Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Venind cu procesor i5 3337U de tip dual core se poate spune că laptopul beneficiază de unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață. Placa video e un model integrat mai exact Intel HD Graphics 4000, dar trebuie știut că nu o să aveți probleme în a viziona conținut HD sau Full HD cu ea. Ecranul senzitiv vă stă la dispoziție pentru a utiliza Windows 8 la capacitate maximă prin intermediul interfeței Metro.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate nu e unul rău; portabilitatea e ridicată datorită bateriei care ține undeva la 4 ore și a greutății de 1.5 kilograme a laptopului; vine cu SSD rapid, iar dacă vi se pare că nu o să vă ajungă cei 128 giga atunci puteți achiziționa un HDD extern Seagate Expansion 1TB care poate fi montat pe portul USB 3.0 al laptopului; vine dotat cu două camere așa încât să puteți face chiar și poze.
Contra: ecranul putea fi ceva mai mare.

Concluzie

Dacă vrei o soluție mobilă precum o tabletă, dar la fel de puternică precum un laptop atunci modelul acesta ar fi foarte bun, iar dacă acesta nu vă place atunci aveți la dispoziție mai multe modele de Toshiba U920t. Despre cum arată și ce poate, puteți vedea din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa