Toshiba Satellite U920T-102, laptop convertibil

Toshiba Satellite U920T-102 e un laptop interesant și poate fi considerat unul convertibil deoarece puteți să-l folosiți chiar și ca tabletă (dacă glisați ecranul). Există și alte serii similare dar aceasta mi se pare cea mai reușită și e mai nouă. Configurația e bună și nu e nevoie de componente de ultimă generație chiar și IvyBridge mi se pare ok. Am pus atât un clip cât și o poză mai jos pentru a vedea cum arată și cam cum poate fi folosit. Poate fi un All-in-One dar nu va înlocui niciodată un desktop deoarece diferențe sunt destule. Acesta se adresează celor care doresc portabilitate.

Prețul e destul de mare pentru un laptop cu această configurație, însă nu vorbim de un laptop oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Așa arată

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul e unul Core-i3 model 3217U cu HD 4000. Acesta e cunoscut și pentru că are o eficiență superioară (consum mi cd energie). E un Dual Core reușit și chiar dacă nu e nou, e destul de performant. Ecranul de 12.5 inci e unul cu touch și imaginile se vad destul de bine deoarece rezoluția e HD.

Are 4 GB de RAM dar mai are un slot liber pentru încă 4GB. SSD-ul său va da un plus de performanță și totul va porni instantaneu. Pe partea de dotări are o cameră web, slot pentru carduri, 2 camere foto, HDMI, USBuri etc. Pe partea de tehnologii de comunicații are WiFi și bluetooth. Există tablete cu 3G care oferă un plus de conectivitate și e nevoie și de o cartelă SIM. Dar prin WiFi viteza de transfer e mai bună și nu consumați nimic.

Plusuri: are sistem de operare Windows 8, USB 3.0, carcasă robustă, portabil, ecran cu Gorilla Glass, autonomie mare pentru o baterie așa de mică etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba Satellite U920T-102 e un model reușit din cele mai multe puncte de vedere. Poate că un laptop obișnuit cu acele componente ar fi mai ieftin însă acesta nu se adresează oricui. O alternativă ma ieftină poate fi un ultrabook de 13 inci sau chiar unul mai mare, ideea e să fie portabil.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu