Toshiba Satellite U920T-102, laptop convertibil

Toshiba Satellite U920T-102 e un laptop interesant și poate fi considerat unul convertibil deoarece puteți să-l folosiți chiar și ca tabletă (dacă glisați ecranul). Există și alte serii similare dar aceasta mi se pare cea mai reușită și e mai nouă. Configurația e bună și nu e nevoie de componente de ultimă generație chiar și IvyBridge mi se pare ok. Am pus atât un clip cât și o poză mai jos pentru a vedea cum arată și cam cum poate fi folosit. Poate fi un All-in-One dar nu va înlocui niciodată un desktop deoarece diferențe sunt destule. Acesta se adresează celor care doresc portabilitate.

Prețul e destul de mare pentru un laptop cu această configurație, însă nu vorbim de un laptop oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Procesorul e unul Core-i3 model 3217U cu HD 4000. Acesta e cunoscut și pentru că are o eficiență superioară (consum mi cd energie). E un Dual Core reușit și chiar dacă nu e nou, e destul de performant. Ecranul de 12.5 inci e unul cu touch și imaginile se vad destul de bine deoarece rezoluția e HD.

Are 4 GB de RAM dar mai are un slot liber pentru încă 4GB. SSD-ul său va da un plus de performanță și totul va porni instantaneu. Pe partea de dotări are o cameră web, slot pentru carduri, 2 camere foto, HDMI, USBuri etc. Pe partea de tehnologii de comunicații are WiFi și bluetooth. Există tablete cu 3G care oferă un plus de conectivitate și e nevoie și de o cartelă SIM. Dar prin WiFi viteza de transfer e mai bună și nu consumați nimic.

Plusuri: are sistem de operare Windows 8, USB 3.0, carcasă robustă, portabil, ecran cu Gorilla Glass, autonomie mare pentru o baterie așa de mică etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba Satellite U920T-102 e un model reușit din cele mai multe puncte de vedere. Poate că un laptop obișnuit cu acele componente ar fi mai ieftin însă acesta nu se adresează oricui. O alternativă ma ieftină poate fi un ultrabook de 13 inci sau chiar unul mai mare, ideea e să fie portabil.

Te-ar mai putea interesa