Toshiba Satellite U840t-102, ultrabook cu i3

Toshiba Satellite U840t-102 e un ultrabook deosebit deoarece are tehnologie touch care poate fi observată și din numele său (are acel „t” din serie). Din numele său să observă că are și o diagonală de 14 inci. Deasemenea, se poate observa că e vorba de un model mai nou dar tot are procesor IvyBridge și nu Haswell. Oricum, nu există diferențe prea mari dar consumul e ceva mai mic deoarece un model „U”, adică cu tehnologie de economisire a energiei. Designul și combinația de culori sunt aceleași deci puteți confunda ușor cu un alt model.

Prețul e destul de piperat dar e justificat dacă se ține cont de faptul că e un ultrabook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Deschis
Deschis

Procesorul de tip Core i3 model 3217U de 1800 MHz iar placa video e una de tip Intel, dar e una integrată astfel că nu o recomand celor pasionați de jocuri. Nu veți beneficia de performanțe grafice ridicate deoarece nu are nici o placă video dedicată. Laptopurile și ultrabookurile cu performanțe multimedia ridicate sunt mai scumpe. Ecranul de 14 inci e unul HD și nu FUllHD cum e în cazul modelelor premium, adică mai scumpe.

Configurația acestuia oferă o memorie de 4GB și un hard de 500GB. Difuzoarele sunt stereo astfel ca sunetul să fie mai clar și mai puternic în timp ce vizionați un film ori ascultați muzică. Dotările acestui gadget sunt multe: cititor de carduri, bluetooth, USBuri, baterie de 6 celule etc.

Autonomia poate atinge chiar și 5 ore însă doar în mod economic. Tastatura iluminată e utilă când luminozitatea din jur nu e așa de ridicată. Nu e dotat cu unitate DVD ori cu tastatură numerică, ambele dotări nu sunt așa de utile. Are un sistem de operare e Windows 8 64 biți și nu vă recomand unul mai vechi, deoarece s-ar putea să nu găsiți drivere compatibile. Versiunea 8.1 aduce îmbunătățiri și nu e nevoie să-l upgradați la 8.1 dacă nu doriți.

Plusuri: autonomie peste medie, ecran tactil, tastatura iluminată, configurație satisfăcătoare și nu e nevoie de mai mult.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba Satellite U840t-102 e unul dintre acele ultrabookuri care ar fi perfecte pentru voi deoarece fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Designul e plăcut și îmi plac laptopurile care nu vin într-o singură culoare, ci într-o singură combinație de culori (finisaj gri cu tastatură neagră și rama ecranului e tot neagră)

Lasă un comentariu