Toshiba Satellite S70-B-10Z, laptop multimedia

Toshiba Satellite S70-B-10Z e un laptop foarte bun care a apărut de curând pe piață. De la început trebuie să spun că e un laptop multimedia și că e prezent în două configurații: una cu ecran de 15,6 inci și procesor i3, iar a doua e una cu ecran de 17,3 inci și procesor i7.
Acest model S70 se adresează în principal celora care vor un laptop pentru sarcini mutimedia ori jocuri, iar aceste lucru sunt posibile deoarece vine cu componente foarte puternice.

Un astfel de laptop nu e deloc scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un laptop care nu doar arată bine, ci are și componente de ultimă generație incorporate.

Laptopul
Laptopul

Unul dintre modele, cel de 15 inci are, ecran cu rezoluție HD, procesor i3-4005u, 6GB memorie RAM și placă video dedicată Radeon R7 M260. Iar, celălalt e unul cu ecran de 17 inci, rezoluție Full HD, procesor i7-4710hq, 8GB memorie RAM și cip grafic Radeon R9 M265x.
Cam acestea sunt specificațiile tehnice importante, iar pe partea de software modelul alb (cel de 15) vine fără OS pe când cel negru de 17 inci are Windows 8.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, componentele foarte performanțe (dacă vrei performanță maximă atunci îți recomand cu căldură cel cu i7) și portabilitatea bună (peste 4-5 ore… acum depinde și ce faci pe el). Nu doar pe partea de ecran stă bine, deoarece are și un sunet excepțional cu suport DTS.
Sunt și unele lucruri negative, mai exact că nu are SSD și că ecranul nu e 4K.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul foarte bun pentru cineva care are nevoie de putere de procesare în diferite sarcini, iar dacă vrei mai mult atunci poți să-i pui un SSD care îți va oferi niște timpi de răspuns foarte buni.
Cu modelul de 17 inci o să vezi filme Blu-ray fără pierderi de detalii, iar cu cel de 15 inci o să vezi filme HD. Normal că pe ambele poți vedea filme Blu-ray, însă cel de 17 e perfect pentru așa ceva.

Te-ar mai putea interesa