Toshiba Satellite S70-B-10U, laptop cu i7-4710HQ

Toshiba Satellite S70-B-10U e un laptop cu procesor rapid model i7 Haswell (are 4 nuclee și scoate peste 7000 de puncte la benchmark), 16 giga de RAM și un hard de tip SSHD. Placa video din dotare nu e nici ea slabă deoarece vorbim despre un Radeon R9 cu 2GB memorie RAM și bus pe 128 biți.

Nici nu costă prea mult având un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, din specificațiile menționate mai sus vedem că e vorba despre un laptop care e perfect pentru gaming și inclusiv pentru editări foto-video. Foarte interesant e și faptul că bateria sa ține vreo 4 ore… chiar dacă are niște performanțe extreme.

Laptopul
Laptopul

Acest model e unul de 17,3 inci (cred că v-ați dat seama de acest lucru din faptul că are codul S70), iar pentru ca jocurile să ruleze la perfecție are procesor i7-4710hq și placă video Radeon R9 M265x. Aceste două componente sunt piesele de rezistență care te vor ajuta să poți rula diferite programe costisitoare rapid, iar jocurile vor rula și ele excelent mulțumită plăcii video foarte bune… pe care am menționat-o mai sus.
Despre faptul că are 16 giga de RAM nu știu ce să zic. Sunt mulți, dar dacă ești un utilizator avansat atunci poți să faci un RAM Drive de 4GB… dacă vrei mai multă performanță. Dar, eu zic că e destul de performant pentru orice.
Vine cu tehnologia AMD Enduro care vrea să fie o alternativă la Nvidia Optimus. Cred că era cazul ca și cei de la AMD să scoată așa ceva, iar dacă nu știți ce presupune acest lucru atunci trebuie știut că e vorba despre o tehnologie care activează palca video dedicată doar atunci când e nevoie de ea.

Notebook-ul de față e un excelent desktop replacement care are o portabilitate bună în condițiile în care e un model de 17 inci.
La alte modele aș fi fost tentat să spun că mă deranjează lipsa SSD-ului, dar acest model e unul care are SSHD, adică o combinație dintre Solid State și Hard normal.

De final nu pot decât să spun că acest model că ar fi perfect pentru tine dacă vrei ceva care să arate bine și să se comporte și mai bine în diferite sarcini.

Te-ar mai putea interesa