Toshiba Satellite S50-B-142, laptop de 2 kg

Laptopuri precum Toshiba Satellite S50-B-142 sunt bune înlocuitoare de PCuri sau laptopuri mai vechi. Poate fi considerat ca fiind un ultrabook datorită construcției și greutății sale. Am pus o poză cu un laptop similar și spre deosebire de seria precedentă, nu veți observa mari diferențe. Designul e elegant și carcasa e mai robustă decât cea a altor serii. Se datorează în mare parte materialului din care e confecționat – aluminiu. E un bun desktop replacement datorită dotărilor și e un gadget portabil. Cu un laptop veți reduce numărul de cabluri de pe birou.

Dacă vi se pare prea scump, atunci alegeți o serie mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4005U de 1.7 GHz e unul recent lansat și are un consum redus (aspect evident din frecvența sa). Având în vedere că face parte din seria Haswell, placa video e ceva mai bună decât cea a seriei precedente – HD 4400. Nu se poate compara cu procesoarele de pe desktopuri care oferă performanțe superioare.

Ecranul laptopului e una HD și nu oferă prea multe caracteristici speciale. Laptopurile mai mici aduc ecrane corespunzătoare și e bine să fie cel puțin HD. Cu 4GB multitaskingul e bun și pentru un laptop office nu e nevoie de 8 sau 16 GB de RAM. Hardul e de 1TB iar dacă nu vă interesează spațiul de stocare ci mai degrabă performanță, atunci un SSD e mai bun.

Nu are unitate DVD și putea să vină și fără tastatură numerică. Dotările sale sunt următoare: difuzoare stereo, cititor de carduri, DTS, HDMI, USB 3.0, USB 2.0 și bateria de 4 celule. Noile laptopuri aduc baterii mai mici iar autonomia de lucru e aceeași (se datorează componentelor hardware cu consum redus). Ea poate să atingă 6 ore în mod economic și cam 4 ore în general.

Plusuri: portabil, subțire, carcasă din aluminiu, Windows 8.1 preinstalat, încărcare USB etc.
Minusuri: nu oricine își poate permite un astfel de laptop.

Toshiba Satellite S50-B-142 e un laptop destul de reușit și se poate observa și din clipul de jos. Dacă nu ați reușit să vă faceți o idee din poza de sus, vă recomand clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa