Toshiba Satellite Pro C660-10J

Un laptop nou şi ieftin de la Toshiba este acest laptop Toshiba Satellite Pro C660-10J care vine cu procesor Intel Core 2 Duo T6670, 2 giga de memorie RAM şi placă video cu suport HD de tip integrată. Toate modelele Toshiba arată cam la fel, unele sunt negre iar altele sunt albe sau chiar roşii. Design-ul este acelaşi, şi consider nu ar trebui schimbat deoarece arată destul de bine. Acest model Pro C660-10J are un preţ de circa 1.600 de lei. O alternativă puţin mai ieftină la acest model ar putea fi Satellite C660-17U, dar tot varianta despre care scriu articolul este mai bună.

Poze

Întredeschis
Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Are procesor Intel model Core 2 Duo T6670 care are tehnolgogie 45nm, frecvenţă de 2,2 GHz, FSB de 800 MHz şi 2MB. Display-ul are o rezoluţie de1366 cu 768 pixeli deci o diagonală de 15,6 inci. Acesta este unul de tip LCD cu tehnologie LED, pentru ca imaginile să se vadă la o claritate superioară, deci la un contrast mai ridicat.

Memoria RAM de tip DDR3 la 1066 MHz are o capacitate de 2 giga şi poate fi upgradată la 8 giga prin cumpărarea unor plăcuţe de memorie RAM. Dar mai mult de 4 giga nu cred că este nevoie, mai precis 2 giga costă undeva la 80 de lei. Hard disk-ul de 250 de giga la 5400 are o viteză de de rotaţii pe minut şi 3 de tip SATA. Placa video Intel GMA 4500MHD este ideală pentru vizionarea de filme HD deoarece are suport în acest sens, dar şi în jocuri se descurcă decent.

La capitolele multimedia, comunicaţii şi porturi Pro C660-10J vine cu un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, unitate DVD, conector VGA, intrare audio, microfon incorporat, 2 USB-uri 2.0, bluetooth şi Wi-Fi. Bateria de 6 celule are o autonomie de lucur de până la 4 ore şi ceva. Are o greutate de circa 2,3 kilograme şi vine cu Tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, tastatură numerică, sistem de operare Free DOS şi e compatibil SM BIOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: uşor, ieftin, placă video cu suport HD, autonomie ridicată, material destul de bun, bluetooth şi procesor destul de bun.

Ca minusuri: are numai două usb-uri.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite Pro C660-10J are un raport calitate/preţ destul de bun şi sunt suficiente motive pentru care merită achiziţionat deoarece face faţă oricărei provocări.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite Pro C660-10J”

  1. Sunt fan toshiba si pot spune ca acest model pro c660-10j m-a oarecum surprins in sensul ca nu ma asteptam la atata performanta la un pret asa de mic. Placa video isi face treaba in filmele hd dar si in cele fullhd dar numai cu anumite codecuri si setari in player. Ecranul este unul foarte luminos, dar nu deranjant pentru ca este led. Deci ideal atunci cand vrei sa te uita la un film sau chiar sa te joci un FIFA. N-ar fi stricat un hdmi chiar daca momentan nu am ce face cu el, ce este in plus niciodata nu strica ;). Usb-urile sunt pozitionate inteligent pentru conectarea mausului sau a unui telefon sau alt periferic. Calitatea materialului dn care este facut este la fel ca si la celelate modele, adica este destul de rigid, taststura iti da impresia ca se indoaie destul de usor. In mare pot spune ca au meritat banii.

Comentariile sunt închise.