Toshiba Satellite Pro C50-J, păreri laptop office

Pentru persoanele interesate de un laptop office recomand modelul Toshiba Satellite Pro C50-J-113. Acesta este unul care integrează un procesor i3, ecran de 15 inch și e de culoare albastru închis. Despre Toshiba trebuie să scriu că este un producător japonez care există pe piața de 146 de ani.

Alături de procesorul i3 cu 4 nuclee acest notebook PC incorporează 8 GB de RAM și stocare SSD de 256 GB. Procesorul are integrat și cipul grafic care au este unul de tipul Intel UHD Graphics. Din denumirea chipului ne putem da seama că este unul capabil să ruleze filme la calitate UHD. 
Acest laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ar trebui să trec în revistă principalele avantaje ale acestui notebook, printre acestea numărându-se procesor cu două nuclee, ecran cu rezoluție full HD, o multitudine de porturi și portabilitate foarte bună.
Procesorul i3-1115G4 scoate un punctaj de 6256 pe cpubenchmark, fiind un cip lansat la sfârșitul anului 2020.
La capitolul portabilitate stă excelentă deoarece are o greutate de 1,9 kg, iar bateria poate să țină maxim opt ore, după cum precizează producătorul.
La partea de conectivitate și porturi stă decent deoarece are trei porturi USB, HDMI, cititor de carduri, wireless ac și LAN Gigabit.

Sunt unele aspecte la care acest dispozitiv nu stă prea bine Acestea fiind lipsa sistemului de operare preinstalat și că nu are placă video cu memorie dedicată. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10. 

Per ansamblu recomand acest laptop celora care vor un model de buget pentru acasă, la lucru ori la școală. Referitor la autonomia bateriei trebuie să scriu că cele opt ore sunt valabile în cazul în care nu stați pe Internet. O autonomie reală fie undeva la patru-cinci ore, maxim.
Ar trebui să mai scriu că există multiple alternative la acest model Satellite Pro iar o parte din ele le găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa