Toshiba Satellite Pro C50-A-1EL, laptop cu Windows 8.1

Toshiba Satellite Pro C50-A-1EL e un laptop dintr-o generație mai veche dar care poate fi încă de folos pentru cei care vor ceva ieftin și cu Windows preinstalat. În cazul acestui laptop, e vorba de un sistem de operare nou și care poate fi destul de bun pentru cei care vor o interfață mai interactivă. Deasemenea, e bine să optați pentru un așa Windows deoarece mulți producători nu mai oferă drivere pentru versiuni mai vechi. Arată exact ca și un un C50 de la acest brand doar că acesta oferă bluetooth și componente hardware superioare. Prețul mi se pare foarte bun ținând cont de ce există deja pe piață. Ar fi bine să alegeți și un mouse (wireless sau cu USB) deoarece touchpadul nu e așa de eficient în programe.

Un laptop cu Intel Pentium e ieftin în special dacă are doar o placă video Intel. Cele cu placă video dedicată pot fi ideală pentru unele jocuri și vizionarea de filme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Nu e un laptop din segmentul superior dar poate fi la fel de bun ca oricare altul, depinde de nevoile fiecăruia. Procesorul Pentium 2020M nu e foarte nou dar e bine că face parte din ultimele apariții. Acestea diferă ca și performanțe față de cele de pe desktopuri și e normal să fie așa deoarece laptopul are baterie iar configurația trebuie să aibă un consum mic.

Pe partea de imagine, ecranul HD e destul de bun și măsoară o diagonală de 15 inci. Pe partea de multitasking nu întâmpină probleme deoarece are 4 GB RAM. Chiar dacă suportă 16GB, nu are sens mai mult de 4GB că dor nu e un laptop de gaming. Filmele 720p se văd destul de bine pe acest laptop și dacă aveți un monitor sau TV FullHD, puteți încerca HDMIul său.

Plusuri: are destule porturi USB, HDMI, bleutooth, Windows 8.1, greutate de doar 2.3 kg, ecran mat etc.
Minusuri: nu prea are.

Toshiba Satellite Pro C50-A-1EL poate fi folosit ca și un media player portabil deoarece are dotările necesare, baterie și o configurație bună. Dacă nu sunteți impresionați de un ecran de 15 inci, aveți posibilitatea să conectaț și un monitor mare sau un TV cu ajutorul cablului HDMI.

Te-ar mai putea interesa