Toshiba Satellite P875-32H

Laptopul Toshiba Satellite P875-32H e un laptop pentru jocuri oferit de acest producător ca alternativă la modele de gaming de la alți producători. Având în vedere configurația și cât costă, e bine să verificați și alternativele deoarece sunt modele de la Asus din seria RoG care poate v-ar interesa. Chiar dacă nu sunt de 17 inci cum e acesta,sunt decente deoarece au plăci video mai bună ecran de 15 inci 1080p, e ceva mai mare și greutatea e pe măsura dimensiunilor. Nu zic că acesta nu ar fi performant, având în vedere procesor Core i7 IvyBridge, memorie RAM de 8GB și placă video GT 640M. Spun doar că există laptopuri profesioniste pentru gaming dar care nu se adresează celor care vor și portabilitate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Ei bine, Toshiba oferă și portabilitate deoarece nu sunt așa de mari iar un model ca acesta are doar 3 kilograme. Din punctul meu de vedere pare un laptop mai mult multimedia decât de gaming. Seria Qosmio e mai bună pentru jocuri.

Deschis
Deschis
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3630QM de 2.4 Ghz mi se pare foarte bun pentru laptopurile cu ecran FullHD. S-ar putea să-l vedeți și pe alte laptopuri dar nu i-aș vedea rostul pe un laptop cu ecran de 15 inci și rezoluție HD. Pentru acel laptop, un procesor Core i5 mi se pare satisfăcător chiar și pentru cei pretențioși. După cum spuneam anterior, ecranul de 17.3 inci e unul FullHD care oferă imagini detaliate și e ideal pentru cei care fac editare ori proiectare.

Restul configurației cuprinde o memorie RAM de 8GB cu posibilitate de upgrade la 32GB, dar și așa sloturile sunt ocupate iar jocurile de la ora actuală nu necesită atâta memorie. Hard diskul e unul de 1TB și e normal să fie așa pentru un așa laptop, astfel, puteți stoca o mulțime de fișiere media pe el. Pe lângă placa video integrată de la Intel, are și una dedicată de la NVIDIA. nu e un model cu consum mare ci un model pe 128 de biți numit GT 640M.

Dotările sunt și le eimportante și pe lângă cele obișnuite are: unitate Blu-ray, cameră web HD, difuzoare de 2 W fiecare, bluetooth, porturi USB 3.0 etc. Prin intermediul porturilor USB puteți încărca telefonul ori tableta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran FullHD, configurație decentă pentru a juca jocuri la detalii medii spre maxime, tastatură iluminată, fiabilitate și portabil.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite P875-32H e una din recomandările mele după cum am precizat și mai sus. Am pus o prezentare oferită de producător în care sunt ilustrate caracteristicile sale speciale sau mai bine zis, cele ale acestei serii:

Te-ar mai putea interesa