Toshiba Satellite P875-31T

Dacă te interesează un laptop foarte performant cu Windows 8 preinstalat atunci cred că acest Toshiba Satellite P875-31T ar fi ideal. Vine cu Intel i7-3630QM, multă memorie RAM și nVidia GeForce GT 640M. Astfel, o să te poți orice joc îți poftește inima, iar dacă vrei să-l achiziționezi pentru proiectare CAD atunci o să vezi că schițele tale o să fie redate fluent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare mare pentru un laptop la zi de 17 inci, însă îmi displace faptul că ecranul nu e Full HD. Nu am pretenția ca ecranul să fie retina, dar măcar 1080p putea să fie.

Poze

Din cele două imagini de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată, iar din preview-ul de la final puteți vedea mai mutle detalii. E un laptop prețios de culoare argintie, iar tastatura numerică e prezentă. (Nu e complet negru deoarece rama ecranului și tastele sunt pe negru.) Adevărul e că e cam inutilă, dar fără arăta nașpa.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Notebook-ul Toshiba P875-31T e unul care arată foarte bine la exterior, dar și la interior deoarece are procesor i7 Ivy Bridge, 8GB memorie RAM, HDD de un terra și cip video GT 640 de la Nvidia. Autonomia laptopului nu are de suferit deoarece vine cu tehnologia Optimus care face ca bateria să țină mai mult. Jocurile vor merge ca unse, iar de acest lucru vă puteți convinge din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tastatură iluminată; are unitate Blu ray; are Win 8 preinstalat; performanțele sunt peste medie datorită componentelor de top integrate; autonomia bateriei e crescută și de a ceea portabilitatea notebook-ului e excelentă; are porturi utile printre care se numără bluetooth, USB 3.0, HDMI și VGA; e ideal la vizionat filme deoarece are ecran clar, iar GPU-ul poate reda 1080p; camera web filmează clar; vine cu unitate Blu-ray.
Contra: nu are SSD și nici ecran 1080p.

Concluzie

Dacă vrei o sculă de laptop atunci cred că acest model ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături. Vine cu tot ce e mai nou pe piață, iar faptul că vine cu Windows te scapă de o grijă – instalarea sistemului de operare și a driverelor aferente. Pentru a vedea mai bine cum arată acest model îți recomand clipul de alături.

Lasă un comentariu