Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Satellite P875-10U

Acest laptop Toshiba Satellite P875-10U e unul de gaming datorită configurației sale și se poate observa că e un model din noua serie numit P875. Configurația acestui a cuprinde un Core i7 IvyBridge, SSH de 750GB, un SSD de 8GB, o placă video de 128 de biți și 16GB de RAM. S-a putu instala atâta memorie RAM deoarece are patru sloturi că doar e un model de 17 inci. Design-ul e mai mult decât elegant iar calitatea materialelor e foarte bună. Nu prea sunt multe modele cu o astfel de configurație și care pot fi considerate alternative la acesta. Bineînțeles e un laptop fiabil cu garanția No Matter What, adică garanția pentru orice. P875-10U are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Intel Core i7 model 3610QM care e însoțit de placa video HD Graphics 4000. E unul din noua serie care e mai eficientă dar și mai performantă. Ecranul de 17.3 inci are o rezoluție de 900p și e de tip LCD LED. Capacitatea memoriei RAM e de 16GB însă suportă maxim 32GB, dar și așa nu aveați nevoie de 8GB deoarece are o frecvență de 1600 MHz.

Spațiul de stocare e generos: 750GB al SSH-ului și 8GB de tip flash. Deci aveți un spațiu decent pe care să puneți jocurile și filmele preferate. Placa video dedicată e GT 630M care e una destul de nouă și performantă. Are o memorie video de 2GB și e un model pe 128 de biți. Pe partea de dotări, acesta are: unitate Blu-Ray, difuzoare stereo Harman Kardon, cameră web, card reader, HDMI, patru USBuri 3.0, LAN, bluetooth, WLAN, VGA etc. Bateria sa de 6 celule oferă o autonomie de funcționare peste 4 ore și doar în mod economic. Windows-ul preinstalat e bineînțeles pe 64 de biți și astfel vă luați un gând de la instalarea driverelor.

Are o greutate acceptabilă pentru dimensiunile sale – 3 kg. Alături am pus un clip cu placa video NVIDIA și pot spune că face față oricărui joc:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, hard disk avansat, tehnologie bluetooth, doar porturi USB 3.0, procesor de ultimă generație, Blu-Ray și o mulțime de memorie RAM.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Satellite P875-10U de la Toshiba e unul dintre cele mai bune laptopuri pentru gamerii înrăiți. Pentru a vă face o idee despre noul design al laptopurilor din 2012, am postat clipul de jos:

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Andi

  Toate sloturile pt memoria ram sunt ocupate? Sau se mai pot adauga?Sau trebuie scoase cele vechi pt a pune altele noi?

 • Scorpyo

  Da, cele patru sloturi sunt ocupate (4+4+4+4) și pentru a instala mai multă memorie, trebuie să scoți/înlocuiești plăcuțele vechi cu cele de 8. Din punctul meu de vedere nu cred că ar avea rost să înlocuiești memoria deoarece nu vei avea ce face cu cele 4 plăcuțe de 4GB.

 • Ge

  Totusi ar fi trebut sa aiba display full hd (1080p) obligatoriu!

 • Mihay Radu

  salutare. as vrea sa stiu si eu va rog cate sloturi de hard disk are laptopul. m-ar interesa daca se mai poate adauga un ssd pe el sau trebuie inlocuit hdd pe care il are. multumesc

 • Elvis

  serios as vrea sa stiu si eu cate sloturi de hdd are ,adica merge un ssd si un hdd pe el adica ceva cei 750 gb + 128 gb ssd ?
  Aatept raspuns va rog.

 • Scorpyo

  Cel din el e unul SSH iar conform producătorului și clipului de jos se poate instala încă un hard:

Lasă un comentariu