Toshiba Satellite P875-10U

Acest laptop Toshiba Satellite P875-10U e unul de gaming datorită configurației sale și se poate observa că e un model din noua serie numit P875. Configurația acestui a cuprinde un Core i7 IvyBridge, SSH de 750GB, un SSD de 8GB, o placă video de 128 de biți și 16GB de RAM. S-a putu instala atâta memorie RAM deoarece are patru sloturi că doar e un model de 17 inci. Design-ul e mai mult decât elegant iar calitatea materialelor e foarte bună. Nu prea sunt multe modele cu o astfel de configurație și care pot fi considerate alternative la acesta. Bineînțeles e un laptop fiabil cu garanția No Matter What, adică garanția pentru orice. P875-10U are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Intel Core i7 model 3610QM care e însoțit de placa video HD Graphics 4000. E unul din noua serie care e mai eficientă dar și mai performantă. Ecranul de 17.3 inci are o rezoluție de 900p și e de tip LCD LED. Capacitatea memoriei RAM e de 16GB însă suportă maxim 32GB, dar și așa nu aveați nevoie de 8GB deoarece are o frecvență de 1600 MHz.

Spațiul de stocare e generos: 750GB al SSH-ului și 8GB de tip flash. Deci aveți un spațiu decent pe care să puneți jocurile și filmele preferate. Placa video dedicată e GT 630M care e una destul de nouă și performantă. Are o memorie video de 2GB și e un model pe 128 de biți. Pe partea de dotări, acesta are: unitate Blu-Ray, difuzoare stereo Harman Kardon, cameră web, card reader, HDMI, patru USBuri 3.0, LAN, bluetooth, WLAN, VGA etc. Bateria sa de 6 celule oferă o autonomie de funcționare peste 4 ore și doar în mod economic. Windows-ul preinstalat e bineînțeles pe 64 de biți și astfel vă luați un gând de la instalarea driverelor.

Are o greutate acceptabilă pentru dimensiunile sale – 3 kg. Alături am pus un clip cu placa video NVIDIA și pot spune că face față oricărui joc:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, hard disk avansat, tehnologie bluetooth, doar porturi USB 3.0, procesor de ultimă generație, Blu-Ray și o mulțime de memorie RAM.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Satellite P875-10U de la Toshiba e unul dintre cele mai bune laptopuri pentru gamerii înrăiți. Pentru a vă face o idee despre noul design al laptopurilor din 2012, am postat clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Toshiba Satellite P875-10U”

  1. Toate sloturile pt memoria ram sunt ocupate? Sau se mai pot adauga?Sau trebuie scoase cele vechi pt a pune altele noi?

  2. Da, cele patru sloturi sunt ocupate (4+4+4+4) și pentru a instala mai multă memorie, trebuie să scoți/înlocuiești plăcuțele vechi cu cele de 8. Din punctul meu de vedere nu cred că ar avea rost să înlocuiești memoria deoarece nu vei avea ce face cu cele 4 plăcuțe de 4GB.

  3. salutare. as vrea sa stiu si eu va rog cate sloturi de hard disk are laptopul. m-ar interesa daca se mai poate adauga un ssd pe el sau trebuie inlocuit hdd pe care il are. multumesc

  4. serios as vrea sa stiu si eu cate sloturi de hdd are ,adica merge un ssd si un hdd pe el adica ceva cei 750 gb + 128 gb ssd ?
    Aatept raspuns va rog.

  5. Cel din el e unul SSH iar conform producătorului și clipului de jos se poate instala încă un hard:

Comentariile sunt închise.