Toshiba Satellite P855-33R, laptop cu Blu-ray

Toshiba Satellite P855-33R e un laptop dintr-o serie superioară adică are dotări speciale și performanțe pe măsură. Arată destul de bine tastatura iasă bine în evidență datorită culorii mai deschise. Se poate observa acest lucru și după ecranul său care ed e FullHD cu tehnologie 3D. Doar că în modul 3D, rezoluția e una HD și deci nu e foarte grozavă când vine vorba de jocuri ori să vizionați filme pe un ecran mai mare. Dacă vi se pare prea scump, atunci vă recomand un laptop cu Core i3, placă video pe 64 de biți și dotări ceva mai puține (în special la cele speciale).

Nu e la fel de ieftin ca și un desktop cu configurație echivalentă dar mi se pare destul de util pentru cei care vor portabilitate și ceva ce să ocupe mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Nu are un procesor oarecare ci unul special pentru gaming – i7-3630QM de 2.4 GHz. Există modele și cu frecvență mică care nu sunt la fel de performante, însă acelea oferă o autonomie mai bună. Ecranul de 15.6 inci nu e ca la oricare alt laptop, e unul cu mod 3D și are o rezoluție 1080p (în mod 2D).

Componentele sale sunt destul de bune: 8GB RAM, placă video integrată Intel, SSH de 1 TB și GT 640M. Nu are DVD dar are Blu-ray și sincer nu prea e așa utilă (doar dacă vreți să vizionați filme de la astfel de discuri). Are și dotări speciale pe lângă cele standard: bluetooth, tastatură iluminată, finisaj aluminiu, difuzoare Harman Kardon, dar mai sunt și altele. În mare e o alegere bună în speical dacă nu vă doriți un desktop deoarece ocupă mult spațiu și nu aveți nevoie neapărat de o imagine mare.

Plusuri: tastatură iluminată, performanțe superioare, puteți încărca telefonul prin USB, ecran 1080p, bluetooth etc.
Minusuri: autonomie mică și e greu.

Toshiba Satellite P855-33R are o baterie bună dar pentru că are o configurație așa de bună, autonomia scade destul de mult. De aceea îl recomand doar pentru acasă și nu pentru cei care călătoresc. Plus că are o greutate peste medie- 2.9 kg.

Te-ar mai putea interesa