Toshiba Satellite P855-32E

Unul dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri e acest laptop Toshiba Satellite P855-32E deoarece nu duce lipsă de nimic. Are chiar și tehnologie de conversie 2D-3D pentru o experiență unică în jocuri sau filme. Se adresează celor care vor tehnologii noi și portabilitate. Spun asta pentru că are Configurație IvyBridge și cântărește doar 2.9 kg, deci poate fi o alternativă mai ușoară la un RoG de la Asus. Chiar dacă nu se compară ca performanțe poate fi transportat cu ușurință datorită dimensiunilor mai reduse. Designul nu s-a schimbat dacă l-am compara cu predecesoarele sale. Poate fi luat și în rate având în vedere că acest P855-32E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Procesorul e cel mai bun din serie i7 și de pe acest tip de platformă – i7-3630QM de 2.4 GHz. La un așa laptop mi se pare normal să vină cu ecran Full HD chiar dacă e de 15.6 inci, însă conversie imaginii se poate face doar la o rezoluție HD+. Cu ajutorul HDMIului cu suport 3D TV, puteți viziona filme 3D pe televizorul 3D folosind laptopul ca media player portabil. Un minus al laptopurilor de gaming mai performante e autonomia, care în acest caz în timpul jocurilor scade drastic chiar dacă în mod economic poate să scoată maxim 4-5 ore.

Puteți instala pe acesta până la 16GB de RAM dar trebuie să scoateți memoriile gata instalate de 4GBx2. Având în vedere că e de 1600 MHz, nu vă de ce ați face acum acel upgrade. Vine cu un SSH de 1TB care poate fi considerat ca o combinație între un SATA și un SSD, dar tot nu e la fel de rapid ca un SSD. Modelul de GT 640M de pe acest laptop e unul de 2GB care vă oferă posibilitatea alegerii mai multor setări în jocuri.

Multe din dotările sale sunt cele cunoscute dar are și dotări speciale cum ar fi: unitatea Blu-Ray, sunet 3D, patru USBuri 3.0, bluetooth, tastatură iluminată și suport de încărcare prin USB (telefoane sau tablete). La o astfel de configurație doar Windows 8 poate să vă ofere cel mai bun multitasking.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație decentă, mai portabil decât concurența, ecran 3D, Blu-ray, sonorizare bună și SSH mare.

Minusuri: nu vine cu o placă video din seria GTX.

Concluzie

Acest Toshiba P855-32E e o recomandare în acest buget iar dacă nu vă interesează tehnologie 3D și portabilitatea, o alternativă ar fi un Asus G55VW care e chiar mai ieftin sau un G75VW.

Lasă un comentariu