Toshiba Satellite P845t-10C

Acest laptop Toshiba Satellite P845t-10C e un model nou și care aduce un ecran tactil care acceptă gesturi, configurație nouă și design plăcut. Poate fi o alegere bună pentru cei care nu și-au achiziționat încă o tabletă și urma în perioada următoare să achiziționeze una. Din păcate nu e un model convertibil ci un laptop obișnuit de 14 inci și ecran multitouch. Designul poate fi observat și la alte modele mai mari iar pentru că are un ecran de 14 inci, dimensiunile sale sunt ceva mai reduse (comparativ cu cele de 15 inci). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Majoritatea laptopurilor de 14 inci vin fără tastatură numerică, care pentru unii poate nici nu e de folos. Totuși acesta oferă și unitate DVD care probabil puteau să nu o pună deoarece are deja Windows 8 instalat. Eu personal nu folosesc unitate DVD ci medii de stocare externe ca memorii USB sau HDD-uri externe.

Ecranul
Ecranul
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul de tip Core i5 e suficient de bun pentru un laptop cu ecran HD în special că e un Core i5-3337U. Din codul său se pot observa două lucruri: e un IvyBridge și are un consum de energie scăzut. Spre deosebire de o tabletă, acest laptop oferă o diagonală de 14 inci care e mai bună pentru jocuri sau filme. Multitaskingul e excelent cu o memorie de 1600 MHz care are o capacitate de 8GB. Chiar și 4GB ar fi fost suficienți, însă pentru că are și o placă video ca GT 630M, va fi utilă o memorie RAM așa de mare.

Spațiul de stocare e satisfăcător și aici mă refer la cei 750GB, dar se poate alege și un hard disk extern. Dotările sale probabil că le și știți de la alte modele iar pentru a vă face o idee vă enumăr doar cele speciale: cameră web HD, bluetooth, HDMI, Harman Kardon și baterie de 6 celule. Datorită acelui procesor bateria oferă peste 6 ore de funcționare în mod economic. Oferă și acea caracteristică USB sleep-and-charge cu care vă puteți încărca telefonul prin intermediul portului USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie foarte mare (se datorează în mare parte procesorului), ecran multi-touch, configurație bună pentru jocuri, portabil,

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Toshiba Satellite P845t-10C poate fi o alegere bună în aș fi apreciat mai mult dacă-l făceau mai subțire. Jos am pus un clip cu un astfel de model și veți observa cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa