Toshiba Satellite P775-100 3D

Un alt laptop cu imagine 3D oferit de acest producător e laptopul Toshiba Satellite P775-100 3D pe care aveți nevoie de ochelari stereoscopici 3D. Un model e cu imagine 3D e şi modelul Satellite P755-10M. Această serie numită P vine cu design elegant și aici mă refer la suprafața texturată care dă impresia unei carcase realizate din lemn vopsit într- culoare metalizată. Cu siguranță arată mai bine decât seria precedentă (6). Bineînțeles este un laptop pentru gaming datorită configurației excelentă care vă dă posibilitatea să jucați orice joc. Acest Satellite P775-100 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă cu imagine 3D la modelul Satellite P755-10D. Puteți opta pentru alternativa cu imagine 2D dacă nu aveți un buget așa de mare deoarece are o configurație asemănătoare.

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Core i7-2630QM care îl găsim doar pe cele mai performante modele deoarece are un cache de 6 MB, o frecvență de 2 GHz, tehnologie 32 nm și face parte din familia Sandy Bridge. Ecranul este unul LCD LED cu tehnologie 3D FHD TruBrite și are o rezoluție Full HD la o diagonală de 17.3 inci. Memoria RAM DDR3 la 1333 MHz are o capacitate de 8 giga dispusă pe ambele sloturi și nu mai poate fi upgradată.

Hardurile au un spațiu de stocare de 1.5 tera și vin cu o viteză de rotație de 5400 RPM, după părerea mea este un model cam slab pentru o asemenea configurație și un asemenea preț. Placa video integrată este Intel HD Graphics 3000 care vine împreună cu procesorul pentru a oferii un plus de performanță și un consum redus de energie. Placa video nVIDIA GeForce GT 540M este una dedicată cu memorie video de 2 giga și deci un model excepțional pentru jocuri și nu numai.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații are unitate Blu-Ray, cameră web, cititor de carduri, difuzoare stereo de tip Harman Kardon cu tehnologie Dolby Advanced Audio, microfon incorporat, port HDMI, un USB 3.0, mufă RJ-45, port VGA, ieșire audio, trei USB-uri 2.0, bluetooth și Wi-Fi.

La fel ca și restul modelelor de la acest producător, acesta nu oferă o autonomie mare deci aceasta ar fi o oarecare caracteristică a acestor laptopuri. Acesta cântărește undeva la 3 kilograme și vine cu Windows 7 pe 64 de biți. Are ca și caracteristici speciale: EasyControl Bar cu 7 butoane senzitive, suport audio HD, două harduri de 750 de giga, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep și tastatură numerică.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri are: configurația decentă comparativ cu prețul oferit, multe porturi utile, tehnologii foarte bune și un design interesant. Din păcate acest model stă cam rău la partea de autonomie (3 ore) datorită faptului că acumulatorul este unul doar de 6 celule.

Concluzie

Satellite P775-100 3D este un laptop reușit din multe puncte de vedere dar nu este unul perfect și poate fi cea mai bună alternativă la un laptop cu ecran 3D adică fără ochelari.

Te-ar mai putea interesa