Toshiba Satellite P70-A-129, laptop multimedia

Toshiba Satellite P70-A-129 e un laptop cu configurație multimedia și care bineînțeles poate fi folosit și pentru altele (jocuri sau programe). Laptopurile de 17 inci sunt destul de populare spre deosebire de cele de 18 inci care sunt și rare. Mulți utilizatori doresc astfel de laptopuri deoarece vor un ecran generos și acel ecran aduce după sine și configurație pe măsură. Probabil mulți dintr voi ați spune că nu se compară cu un dekstop în același preț, ei bine, un laptop ocupă puțin spațiu și e portabil. Deci îl puteți lua și la școală ori la lucru.

Designul e destul de reușit și îmi plac laptopurile care vin într-o combinație de culori și nu vine într-o singură culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Se poate observa ca că nu e un laptop banal cu ecran de 17 inci, ci are și configurație cu Intel Haswell. Procesorul i7-4700MQ e perfect pentru cei care caută performanță însă autonomia nu e chiar așa de grozavă. Cu o memorie de 8GB și hard de 1TB, nu cred că veți mai gândi la upgrade-uri (puteți pune cm 32GB RAM pe el). Sistemul de operare Windows 8 poate fi upgradat dar e mai bine să-l instalați direct pe 8.1 ori 7, depinde de preferințe.

Ecranul nu e cel standard, adică are o rezoluție 1080p și o iluminară LED. Puteți juca jocuri ori viziona file 1080 cu o placă video ca GT 745M. Nu e o placă video de 64 biți ci una de 128, pentru a seta detalii mai bune și rezoluția la jocuri o puteți seta la HD/HD+ (chiar și FullHD la unele jocuri cu cerințe mai mici).

Dotările speciale sunt multe și sunt următoarele: Blu-Ray, cameră web de 2MP, difuzoare de 6W Harman Kardon (fiecare are 3W), tastatură iluminată, USB 3.0 și bluetooth. Deci sunt destule dotări speciale iar cele standard cred că le știți deja de la laptopurile obișnuite. E greu pentru un model de 17 inci – 3 kg, dar trebuie să ținem cont și de sistemul de răcire.

Plusuri: chiar dacă 3.5 ore pare o autonomie mică, eu zic că e foarte bună pentru ce poate să facă laptopul (performanțe ridicate). Designul fiabil și toate acele dotări speciale.
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Toshiba Satellite P70-A-129 are deja un sistem de operare, dar dacă nu vi-l place îl puteți schimba cu Windows 7. Jos e un clip de prezentare cu un laptop similar și toate modelele P70 arată la fel

Te-ar mai putea interesa