Toshiba Satellite P50t-B-10T, laptop cu ecran touch 4K

Toshiba Satellite P50t-B-10T e o alegere bună pentru cei care vor un laptop de ultimă generație. Se poate observa acest aspect doar din ecranul său – 4K. Astfel, imaginea e una foarte detaliată și nu mai e nevoie să dați zoom când citiți ceva. Cu siguranță, nu are o configurație pentru gaming 4K, puteți alege să jucați cu o rezoluție inferioară și puteți seta mai multe detalii. Jos am pus o poză cu un model similar iar la finalul articolului am pus o prezentare video.

Alternative sunt cele cu imagine 1080p deoarece sunt mai ieftine și sincer la un ecran de 15 inci, nu prea se observă diferențele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul i7 poate fi perfect chiar și pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Oferă o viteză de procesare decentă iar placa video Intel e bună doar pentru momentele când doriți o autonomie mai mare. Ecranul are panou IPS, imagine 2160p, tehnologie de iluminare LED și tehnologie touch. Deci puteți interacționa cu interfața sistemului de operare sau puteți folosi fie un mouse, fie touchpadul laptopului.

Oferă în plus un SSD mic dar util pentru cei care vor mai multă performanță, destulă memorie RAM și un hard de 1TB. Placa video dedicată R9 M265X e rar întâlnită pe laptopuri dar și performantă. Nu înțeles la ce ar pute fi util acea unitate Bluray deoarece totul se axează pe portabilitate și mulți dintre voi preferați să copiați date pe un stick USB 3.0.

Calitatea audio e bună cu acele difuzoare, dar tot mai bune sunt boxele externe. Tastatura iluminată ajută destul de mult când luminozitatea din jur e scăzută.

Plusuri: autonomie bună, încărcare USB, WiFi ac, Blu-Ray, ecran 4K cu tehnologie touch, configurați puternică, carcasă din aluminiu și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite P50t-B-10T e o alegere bună pentru cei care au un buget foarte mare. Poate că unele aduc alte componente, însă dotările și designul sunt relativ aceleași. Din nume, reiese că e vorba de o a doua generație și spre deosebire de prima, pe acesta componentele hardware sunt mai bune.

Te-ar mai putea interesa