Toshiba Satellite P50t-B-108, laptop 4K

Toshiba Satellite P50t-B-108 e un laptop destul de reușit și care merită încercat dacă nu ați mai avut un gadget așa de performant. Arată cam la fel ca și seria precedentă doar că aceasta are caracteristici tehnice mai bune. E unul dintre primele laptopuri cu imagine 4K care le văd și tehnologia touchscreen e prezentă și ea. E bine că se lansează astfel de laptopuri, deoarece se ieftinesc celelalte și vor fi mai multe laptopuri cu ecran FullHD pe viitor. E un laptop bun pentru jocuri deoarece are un procesor și o placă video dedicată corespunzătoare. Arată ca un laptop performant și cu dotări pe măsură.

Prețul său e destul de justificat și nu oricine își permite un așa model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său a fost conceput special pentru astfel de laptopuri – Core i7-4700HQ. Chiar dacă placa video Intel e superioară altor modele, tot e una integrată. Pentru jocuri aveți Radeon R9 M265X care după cum se vede e destul de nouă. Ecranul IPS de 15 inci e de tip 4k cu touchscreen.

Are 16 GB RAM și un hard hibrid de 1TB. Dotările sale nu diferă cu mult față de alte laptopuri dar are și câteva dotări mai speciale. cameră web HD, 4 USBuri 3.0, bluetooth și bateria de 4 celule. Având în vedere că nu e un laptop prea portabil dar e mai ușor decât altele cu configurație similară, e numai bun pentru a fi folosit acasă.

Tastatura iluminată e prezentă mai mult la modelele de gaming sau premium. Ea poate fi utilă când luminozitatea e scăzută. Puteți sî îv încărcați telefonul sau tableta la portul USB al laptopului. Are Windows preinstalat și nu vă recomand altul deoarece nici nu prea sunt drivere pentru altele.

Plusuri: tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, Windows 8.1, bluetooth, performanțe ridicate etc.
Minusuri: e un laptop destul de scump.

Toshiba Satellite P50t-B-108 e mai mult decât un laptop, e un gadget portabil de ultimă generație. Pe partea de design, nu prezintă multe îmbunătățiri comparativ cu seria precedentă dar îmi place cum arată (e plăcută combinația de negru ci argintiu).

Te-ar mai putea interesa